Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Třetí lidská pochodeň, Souboj cti nebo Pán elfů

28. 3. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Wikimedia
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – akční Frekvence - policejní důstojník John Sullivan jednoho dne najde starou vysílačku a ke svému údivu zjistí, že díky zvláštní atmosférické poruše komunikuje se svým otcem Frankem Sullivanem, který přesně před třiceti lety zahynul při požáru. Nyní dostává šanci změnit minulost a tragickému neštěstí zabránit, ale netuší, že tím spustí řetězec brutálních vražd…

  • Barrandov Plus, 20:20 – fantasy Pán elfů - na poslední kmen chytrých a mírumilovných hobitů zaútočil zlý kmen mužů z Java – kanibalů, kteří jezdí na dracích a jejich posvátným zvířetem je varan. Na svobodě zůstal pouze hobit Goben, jeho sestra a otec. Mají šanci najít a zachránit ty, kteří přežili? 

BRAND24

  • ČT2, 21:50 – dokument Příběh třetí lidské pochodně – jen málokdo ví, že tragické gesto Jana Palacha a Jana Zajíce sebeupálením následoval začátkem dubna 1969 i jihlavský občan Evžen Plocek. Jaký smysl měl jeho čin tehdy a jaké poselství v něm čteme dnes?

  • Kino Barrandov, 22:00 – akční Souboj cti – aby organizátoři přinutili Jackieho Chana k zápasu ve Velké rvačce v Texasu, unesli bratrovu snoubenku. Na jeho výkonu teď závisí její život, musí v souboji vyhrát. Netuší ale, že bude stát proti obrovi, který nebyl nikdy poražen…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).