Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Liga mistrů UEFA, Tipsport extraliga, Šestý smysl a Moon

18. 9. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

ČT 4, 19:00 – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Piráti Chomutov - Přímý přenos utkání hokejové Tipsport extraligy

Cinemax, 20:00 – romantické drama Láska hlohového stromu - Čína, raná sedmdesátá léta. Během kulturní revoluce je středoškolská studentka Zhang Jingqiu poslána na venkov, aby tam byla řádně a znovu vzdělána pod vedením Zedonga. Když přijede do vesnice Xiping, představí celé skupině Strom Hrdinů, jenž byl údajně živen krví čínských mučedníků, které Japonci popravili během druhé světové války. Jingqiu je ubytována v rodině vůdce vesnice. Tam se také setká se Sun Jianxinem, studentem geologie. Sunův otec má v armádě vysoké postavení, jeho matka však před čtyřmi lety spáchala sebevraždu, poté, co ji označili za pravičačku. Jingqiuin otec je politický vězeň někde v Číně a její matka, bývalá učitelka, kterou nařkli z kapitalismu, je nyní nucena vykonávat podřadnou práci, ve snaze uživit své děti. Přestože to může značně ohrozit budoucnost Jingqiu a její rodiny, ti dva se do sebe bláznivě zamilují. Čínské romantické drama (2010)

Fanda, 20:05 – mysteriózní scifi drama Moon - Astronaut Sam Bell (Sam Rockwell) je jediným zaměstnancem pobývajícím na měsíční základně firmy Lunar Industries, se kterou uzavřel tříletou smlouvu. Jeho úkolem je kontrolovat jinak plně zautomatizovanou těžbu vzácného plynu Helium-3, který je na Zemi používán jako palivo. Spojení mezi základnou a Zemí není kvůli pravidelným poruchám téměř možné, a tak je Samovým jediným společníkem a zároveň pomocníkem inteligentní počítač Gerty (jeho hlas namluvil Kevin Spacey). Po téměř třech letech v izolaci si Sam nepřeje nic jiného, než být zpátky na Zemi se svou ženou a malou dcerou, která se narodila těsně před jeho odjezdem. Britské mysteriózní scifi drama (2009)

BRAND24

Prima Cool, 20:15 – Liga mistrů UEFA: Real Madrid – Manchester City - Přímý přenos atraktivního zápasu úvodního kola Ligy mistrů UEFA

ČT 2, 22:15 – hororový thriller a mysteriózní drama Šestý smysl - Vynikající psycholog Malcolm Crowe (Bruce Willis) má za sebou traumatizující zážitek. Bývalý pacient se vloupal do jeho domu a dříve než sám spáchal sebevraždu, pokusil se ho zastřelit. Šlo zřejmě o trest za to, že mu nedokázal správným způsobem pomoci. Příští podzim. Doktor Crowe se pohroužil do práce a více než své manželce, trpící vzrůstajícím odcizením, se věnuje novému pacientovi. Osmiletý chlapec jménem Cole Sear vidí v těch nejneočekávanějších chvílích duchy s děsivým zevnějškem jasně prozrazujícím příčinu smrti. Americký hororový thriller a mysteriózní drama (1999)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).