Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Sedm statečných, Ucho a Copak je to za vojáka…

14. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – western Rychlejší než smrt – Bezcitný padouch Herod pořádá střeleckou soutěž o velké peníze, při níž likviduje nepohodlné muže. Neví však, že neznámá pistolnice Ellen, která se přihlásí, je anděl pomsty s krásnou tváří. Americký western (1995)

  • TV Barrandov, 20:15 – western Sedm statečných – Bylo jich sedm, byli dobří pistolníci a chránili vesničany před nájezdy banditů. Americký western (1960)

  • Prima, 20:15 – komedie Copak je to za vojáka… – Průzkumníci z elitní parašutistické jednotky jsou drsní chlapi. A největším frajerem z nich je Milan Kouba – na toho jsou i velitelé krátcí. Československá komedie (1987)

BRAND24

  • ČT Sport, 20:40 – Světový pohár 2013/14 Rakousko – Přímý přenos 2. kola slalomu žen z rakouského Flalchau

  • ČT 2, 21:45 – psychologické drama Ucho – Film Jana Procházky a Karla Kachyni z roku 1970 patřil k těm zapovězeným titulům, které ležely na dně pomyslného trezoru vůbec nejhlouběji. Jednak proto, že jméno spisovatele Jana Procházky se nesmělo veřejně vyslovit, jednak proto, že film s přibývajícím časem kupodivu stále nabíral na aktuálnosti. Československé psychologické drama (1970)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).