Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Panoptikum města pražského, Góóól! nebo Juventus Turín – FC Barcelona

11. 4. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – detektivka Panoptikum města pražského – Funus – Jiří Adamíra jako policejní rada Korejs spolu s pány detektivy z pražské „čtyřky“ řeší malé i velké zločiny. Seriál kriminálních příběhů navazující na Hříšné lidi Města pražského (Československo, 1987).

  • Nova Cinema, 20:00 – sportovní drama Góóól! – Stejně jako každé jiné dítě má i Santiago Munez (Kuno Becker) svůj velký sen. Na rozdíl od většiny ostatních však dostane ojedinělou příležitost si jej splnit – pokud dokáže překonat strach, odcestovat tisíce mil od domova a vyrovnat se nejlepším z nejlepších. Jak se brzy ukáže, Santiaga přijde jeho rozhodnutí hodně draho – jsou ale oběti tak velké, aby zabránily talentovanému a odhodlanému mladému sportovci vstřelit jeho vítězný gól? (Goal!, USA, 2005)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: Juventus Turín – FC Barcelona – Přímý přenos čtvrtfinálového utkání Ligy mistrů UEFA.

BRAND24

  • Prima Max, 20:15 – komedie Policajt ze sámošky – S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje dobrotivý Paul Blart, který vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho ale pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. (Paul Blart: Mall Cop, USA, 2009)

  • ČT art, 21:05 – krimi drama Kasandřin sen – Bratři Ian a Terry se topí po krk v dluzích. Nečekanou záchranu jim nabízí bohatý strýček Howard. Věc má však háček. Jeho peníze nemají zrovna nejčistší původ a jeho aktivity jsou předmětem policejního vyšetřování. Ian a Terry by pro něj mohli udělat laskavost, za niž se jim štědře odmění. Dokážou bratři odolat nabídce, která je sice za hranicemi legálnosti, zato však velmi lákavá? (Cassandra’s Dream, USA, Velká Británie, 2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).