Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Liga mistrů UEFA, Jessie Stone a Expremiéři: Jiří Paroubek

9. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – krimifilm Jesse Stone: Ztracená nevinnost – Jesse Stone se vrací jako bývalý šéf policejního sboru městečka Paradise, a to s doposud nejnapínavější záhadou. Cindy Van Aldanová byla pro Jesseho jako dcera. A teď je mrtvá. I když vše poukazuje na to, že spáchala sebevraždu a předávkovala se drogami, Jesse tomu odmítá uvěřit. Navíc od Cindy dostal těsně před její smrtí dopis, ve kterém ho prosila o schůzku. Americký krimifilm (2011)

  • CS Film,20:00 – poetické historické drama Marketa Lazarová - Proslulá historická balada Františka Vláčila dodnes fascinuje zemitostí, s jakou je postižen život ve středověku. Titulní hrdinkou je ctná dívka, předurčená klášteru, ale přinucená stát se milenkou násilnického mladíka… Brutální boje i bizarní postavičky ploužící se zdivočelou zemí jsou postiženy s mimořádnou výmluvností i obrazovou podmanivostí. Film se skládá ze dvou částí: „Straba“ a „Beránek boží“ a byl natočen v letech 1965 – 1967. Československé poetické historické drama (1967)
  • Prima Cool, 20:15 – Liverpool FC – FC Basilej – Přímý přenos utkání o postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů UEFA

BRAND24

  • ČT 2, 21:45 – dokument Expremiéři: Jiří Paroubek – 40 tváří - Zpráva o české politické elitě od studentů FAMU. Český dokument (2014)

  • ČT art, 22:45 – drama Tetro – Bennie (Alden Ehrenreich) se vydává do Buenos Aires, aby našel svého zmizelého bratra. Jeho bratr býval slibným spisovatelem, nyní je pouhým stínem svého bývalého já. Jednoho dne Bennie objeví bratrovu téměř dokončenou hru, která může být vodítkem k pochopení jejich společné minulosti a vyřešení vzájemného vztahu. Americké drama (2009)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).