Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Liga mistrů s Plzní, Umírající zvíře a Tron: Legacy

10. 12. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima Cool, 20:15 – FC Viktoria Plzeň – CSKA Moskva - Přímý přenos utkání skupinové fáze Ligy mistrů UEFA
  • Joj, 21:40 – akční scifi Tron: Legacy - Sama Flynna, 27letého rebela, pronásleduje záhadné zmizení jeho otce Kevina Flynna, muže, který byl kdysi známý jako největší světový tvůrce videoher. Když Sam objeví záhadný signál poslaný ze staré Flynnovy arkády – signál, který mohl být jenom od jeho otce – zjišťuje, že se ocitl v digitálním světě, kde byl Kevin uvězněn po 20 let. S pomocí nebojácné válečnice jménem Quorra, se otec a syn vydávají na cestu, která jim může přinést život nebo smrt, cestují po vizuálně fantastickém cyber vesmíru – vesmíru, který stvořil sám Kevin. Americké akční scifi (2010)
  • ČT 2, 21:45 – francouzská komedie Jako klíště - Zástupce velké evropské banky se při schvalování projektu kdesi v Africe setká s mladou ženou, která je přesvědčena, že zabila svého manžela. Pomůže jí mrtvolu odklidit do moře a odlétá do Paříže. Julie ho i přes jeho protesty následuje a v Paříži se i nadále setkávají. Je přesným protipólem jeho snoubenky. Romantická, ztřeštěná, láskyplná žena. Úspěšný ředitel banky se do ní zamiluje a opouští vše, co ho svazovalo. Když se záhadné okolnosti vraždy vysvětlí a najde se skutečný vrah, zamilovanému páru již nestojí nic v cestě. Francouzská komedie (1977)
  • ČT 1, 22:15 – drama Kamenný most – Film Tomáše Vorla je příběhem filmového režiséra, který řeší svůj vztah ke stárnoucím rodičům, nevěrné manželce, volnomyšlenkářské milence, milovanému synovi a tajemnému pražskému démonu, aby byl nakonec postaven před skutečného soupeře. Karlův most – magický střed staré Prahy. České drama (1996)
  • Nova Cinema, 22:20 – romantické drama Umírající zvíře – Profesor David Kepesh (Ben Kingsley) věnoval značnou část svého života výuce literatury a dobývání půvabných studentek. Otevřeně přiznává, že krásné ženě nedokáže odolat. Když však po šedesátce potká skvostnou Consuelu (Penélope Cruz), její mládí, její nádherné tělo a samozřejmost, s jakou se mu oddává, i podivná netečnost, s níž přijímá projevy jeho vášně, v něm probouzí žárlivost, kterou Kepesh nedokáže zapudit dokonce ani ve chvílích, kdy ji svírá v náručí, ztrácí svůj obvyklý ironický odstup a soustředění, přestává racionálně uvažovat. Americké romantické drama (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).