Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Liga mistrů, O slavnosti a hostech, Mnich a Antikrist

2. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – dokument Riskantní mise speciálních jednotek (3/4) – Jedinou nadějí pasažérů uneseného letadla z Mallorky do Frankfurtu je úspěšný zásah německého komanda GSG 9. Americký dokument.
  • Prima Cool, 20:15 – fotbalový přenos Benfica Lisabon – FC Barcelona – Přímý přenos zápasu druhého kola fotbalové Ligy mistrů. Před zápasem se přihlásí z portugalské metropole českým divákům i Diana Kobzanová.
  • Cinemax, 21:40 – thriller Mnich – Vzestup a pád kapucínského mnicha v 17. století v Madridu. Když byl ještě nemluvně, našli ho na schodech kláštera. Ambrosio byl vychován podle přísné kapucínské tradice a později se stal nejslavnějším kazatelem v zemi. Francouzsko-španělský thriller (2011).
  • CS Film, 22:00 – český film O slavnosti a hostech – Slavné tragikomické podobenství Jana Němce, výrazově minimalistické a obsazené několika postavami, pojednává o různě maskovaných mocenských mechanismech. Český film (1965).
  • HBO 2, 23:35 – horor Antikrist – Výjimečné, kontroverzní drama z díny Larse von Triera, ověnčené mnoha cenami, ve kterém září Willem Dafoe a Charlotte Gainsbourg. Manželé se milují v jedné místnosti, zatímco nechávají svého syna ve vedlejším pokoji bez dozoru. Chlapec vypadne z okna a zemře. Matka se zhroutí a je hospitalizována, ale její manžel-terapeut se rozhodne, že ji z deprese vyléčí sám. Dánský horor (2009).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).