Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Hercule Poirot, Mise na Mars nebo Robin Hood

14. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – sci-fi Mise na Mars – V roce 2020 vysílá NASA první expedici s lidskou posádkou na planetu Mars. Při průzkumu záhadného objektu dojde k tragédii, po níž se posádka přestane hlásit. Ze Země je k Marsu okamžitě vyslána záchranná mise a vše probíhá podle plánu až do chvíle, kdy je kosmická loď zasažena rojem mikrometeoritů. Neovladatelná loď se řítí do neznáma, ale nedaleko naštěstí prolétá funkční vesmírná sonda. Astronauti se už pouze musí dostat k ní, potom s ní přistát na Marsu a následně se dostat domů. Maličkost… (Mission to Mars, USA, 2000)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: Leicester City – Sevilla FC – Přímý přenos odvetného osmifinálového utkání Ligy mistrů UEFA komentují Jaromír Bosák a Josef Němec.

  • Prima Max, 20:15 – dobrodružný Robin Hood – Patrick Bergin jako slavný zbojník Robin Hood úspěšně uniká všem pokusům o dopadení. A když pozná svéhlavou odvážnou dívku Umu Thurman, ve hře je i láska… (Velká Británie, USA, 1991)

BRAND24

  • ČT art, 21:05 – drama Bohové – Drama o slavném kardiochirurgovi, který se za nepříznivých okolností odvážil měnit panující zásady a zvyklosti v lékařství v době totality. Věří totiž, že je možné zachraňovat lidské životy ohrožené vážnými vadami a nemocemi srdce. Opouští slibně se rozvíjející lékařskou kariéru ve Varšavě, aby se chopil příležitosti a založil kardiochirurgickou kliniku v hornickém městě Zabrzehu. Naráží přitom na nedostatek financí, odpor starších kolegů i dosavadní hranice znalostí svého oboru. Nevzdává se a v 80. letech minulého století uskuteční první transplantaci srdce v Polsku… (Bogowie, Polsko, 2014)

  • ČT1, 21:40 – detektivka Hercule Poirot: Poslední víkend – Mladá sochařka přijímá ve svém ateliéru milence. Domlouvají se, že se o víkendu uvidí na venkovském sídle. Tam se také skutečně sejdou spolu s jeho manželkou, tichou a zakřiknutou Gerdou a dalšími lidmi. Shodou okolností je na večeři pozván i Poirot, který si nedávno v okolí koupil venkovský domek. Právě když chce po večeři odejít, nečekaně přijde do domu slavná herečka… (Poirot: The Hollow, Velká Británie, 2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).