Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: fotbal, Zpátky ve hře nebo Láska

2. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – sportovní drama Zpátky ve hře – Gus Lobel (Clint Eastwood) býval celé desítky let špičkovým hledačem baseballových talentů. Teď se mu ale začínají hlásit léta. Příští zápas bude zřejmě poslední v jeho kariéře, ale on odmítá zahřívat lavičku. Jenže vedení týmu Atlanta Braves o jeho úsudku pochybuje, zvlášť když se v draftu objeví fenomenální superpálkař. (Trouble with the Curve, USA, 2012)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: Real Madrid – Atlético Madrid – přímý přenos prvního semifinálového utkání Ligy mistrů UEFA.

BRAND24

  • Barrandov Plus, 20:20 – dobrodružná minisérie Kráska a pirát (1/2) – Mladý Ken Duken musí najít vraha svých rodičů a osvobodit ze spárů největšího nepřítele svou dávnou lásku. Během úporného hledání prožívá dobrodružný život jako statečný a obávaný pirát, kterým se stal shodou nešťastných náhod. (Störtebeker, Německo, Španělsko, 2006)

  • ČT art, 21:05 – drama Láska – Jean-Louis Trintignant a Emanuelle Rivaová v koprodukčním snímku oceněném Oscarem a mnoha světovými cenami. (Amour, Francie, 2012)
Snímek Láska (2012).
Autor: ČT

Snímek Láska (2012).

  • JOJ Family, 22:00 – komedie Hasiči – Ve chvíli, kdy se Paolo Casarotti chystá vyrazit s manželkou na dovolenou, dostihne ho povolávací rozkaz na cvičení, které si má odbýt v římském hasičském sboru. Marně se pokouší v kasárnách najít velitele Paciniho, aby mu situaci objasnil. Místo toho narazí na číšníka, který je naopak touto možností nadšen. A tak než se Paolo naděje, skončí společně s ním u 17. družstva, kterému velí neschopný Armando Bigotti. (I pompieri, Itálie, 1985)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).