Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: fotbal Manchester United – Club Bruggy KV a Ratatouille

18. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – dobrodružný film Bounty – Snímek je velmi precizním přenesením na plátno skutečné události, k níž došlo ve druhé polovině 18. století na lodi Jeho Veličenstva. Americko-britský dobrodružný film (1984)

  • Nova, 20:20 – animovaný film Ratatouille - V jedné z nejlepších pařížských restaurací spřádá mladý krysák Remy odvážné sny o kariéře šéfkuchaře. Jeho rodina je ovšem jiného názoru, a tak Remy váhá. Jenže pak s přítelem Linguinim spustí groteskní řetězec událostí, které obrátí město nad Seinou vzhůru nohama. Americký animovaný film (2007)

  • ČT Sport, 20:25 – Manchester United – Club Bruggy KV – Přímý přenos utkání 4. předkola Ligy mistrů UEFA.

Tipy C

  • ČT art, 20:25 – drama Věci, tak jak jsou – Samotářský mladík pronajímá pokoje a při tom se seznámí s velmi otevřenou dívkou, která ho vtáhne do svého života. Film byl vyznamenaný Nezávislou kamerou na MFF v Karlových Varech. Chilské drama (2012)

  • ČT 2, 21:50 – drama Nepolepšitelný - Riskantní útěk v srpnu 1969. České drama (2009)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).