Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Flirt se slečnou Stříbrnou, Napoleon nebo Showtime

6. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – akční Showtime – zkušený a uznávaný kriminalista je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role.

  • ČT Art,  21:05 – historický Napoleon – roku 1840, za vlády krále Ludvíka Filipa, byly Napoleonovy ostatky exhumovány a převezeny zpět do Francie. Zde byly slavnostně uloženy do katafalku z růžového mramoru v pařížské invalidovně. Na ostrově Svatá Helena, kam byl Napoleon internován po bitvě u Waterloo, žil necelých šest let. Dodnes jsou smrt a poslední léta jeho života opředena řadou mýtů a dohad.

BRAND24

  • Barrandov Plus, 22:35 – komedie Také andělé jedí fazole - Charlie je hvězdou ringu a jeho přítel Sony pracuje na vrátnici a oba se nečekaně ocitli na dráze zločinu. Ale protože jsou dobráci od kosti, řídí se spíše heslem „bohatým ber a chudým dávej“.

  • 22:35, ČT 2 – psychodrama Flirt se slečnou Stříbrnou – nakladatelský redaktor, zkušený svůdce žen, se díky obludné nemotornosti svého přiblblého kamaráda seznámí na dostihovém závodišti s půvabnou slečnou Lenkou Stříbrnou a dle svého zvyku ji začne svádět. Moc se mu to však nedaří; slečna neustále uniká a jinak zlobí – daleko větší zájem jeví o šéfa nakladatelství Procházku.
  • Kino Barrandov, 0:05 – katastrofický Titanic (r.v. 2010, pozn. redakce) – O sto let později po havárii Titanicu vyplouvá na moře jeho věrná kopie. Čeká ji stejný osud? Opravdu nelze zabránit, aby se historie opakovala?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).