Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Eurovision 2015 – semifinále, Zelený svět a Jednotka…

19. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:00 – Biatlonista roku 2015 – Přímý přenos ze slavnostního vyhlášení tradiční ankety o nejlepšího českého biatlonistu sezony 2014/15

  • ČT art, 21:00 – Eurovision Song Contest 2015 - Přímý přenos prvního semifinálového kola mezinárodní hudební soutěže z Vídně. O postup do finále, které se koná 23. května, bude soupeřit 16 zemí. Z rakouské Wiener Stadthalle komentuje Aleš Háma

  • ČT 2, 21:40 – drama Hřbitov pro cizince – Drama inspirované osudy československých letců, příslušníků slavné britské RAF, po návratu do vlasti. České drama (1990)

BRAND24

  • Nova Cinema, 22:15 – komedie Zelený svět – Bývalý nadějný profesionální hráč se živí jako ne právě úspěšný instruktor golfu a bývalé milence dluží tisíce dolarů. Zvrat přijde v okamžiku, kdy se o hodiny golfu přihlásí mladá hezká doktorka psychologie. Americká komedie (1996)

  • Prima Cool, 22:40 – akční komedie Jednotka příliš rychlého nasazení – Nicholas Angel je tak dobrý policista, že to vrhá špatné světlo na zbytek týmu. Proto je převelen do místa, kde svým talentem nebude kolegy ztrapňovat – do ospalého městečka Sandford, jehož statistiky zločinnosti se rovnají nule a jehož nejnapínavější událostí je každoroční zahradní slavnost. Nebo není? Britsko-francouzská akční komedie (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).