Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: El Dorado, Boj o patent a Můj nejlepší nepřítel

13. 8. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 7:25 - MS v atletice 2013/Rusko – Přímý přenos dopoledního programu čtvrtého dne ze světového šampionátu v Moskvě
  • Nova Cinema, 20:00 – western El Dorado – Do městečka El Dorado, kde je šerifem J. P. Harra, přijíždí muž jménem Thorton. Dostal nabídku, aby spolupracoval s jistým Bartem Jasonem. Šerif Thortona zná, a tak se ptá, co tu Thorton hodlá dělat. Poté Thortonovi vysvětlí, že Jason je darebák, který se snaží nezákonným způsobem získat studnu na pozemku, patřícím početné rodině MacDonaldsových, takže Thorton Jasonovi spolupráci odmítne. Při odjezdu z města se však situace pořádně zamotá. Thorton narazí na jednoho z MacDonaldsových synů, který po něm začne střílet, a Thorton mladíka těžce zraní. Americký western (1966)
  • STV 2, 21:25 – drama Můj nejlepší nepřítel - 1978, období sporů o území mezi Chile a Argentinou. Chilská pohraniční hlídka zabloudí na neobydleném území Patagonie kdesi při hranici s Argentinou, nejsou si však jisti, kde skutečně se tato hranice nachází. Brzy zjistí, že v jejich blízkosti se nachází argentinská hlídka ve velmi podobné situaci. Argentinsko-chilské a španělské drama (2005)
  • Nova Cinema, 22:25 – krimi thriller a drama V žáru vášně – Advokát Ned Racine žije poklidným životem, a to do chvíle, kdy potká krásnou Matty Walkerovou. Postupně je k ní stále víc a víc přitahován a ani on jí není lhostejný. Nakonec Ned zjistí, že Matty je z žen, pro které jsou muži ochotní i zabíjet. Americký krimi thriller a drama (1981)
  • Prima Cool, 22:50 – životopisné drama Boj o patent – Příběh natočený podle skutečné události zachycuje dlouholetý boj vynálezce intervalového stěrače Boba Kearnse s automobilovým gigantem Ford, který mu vynález ukradl. Americké životopisné drama (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).