Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Díky za každé nové ráno, Vetřelci nebo Četník se žení

1. 8. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – akční První rána – Hongkongský policista Jackie přijme úkol sledovat podezřelou ruskou krásku Natašu na cestě do Ruska. Zpočátku to vypadá jako jednoduchý, dokonce příjemný úkol. Nataša totiž cestou neprovádí nic neobvyklého ani podezřelého. To ovšem platí jen do chvíle, než se setká se svým milencem Tsuiem, který ilegálně obchoduje se zbraněmi. (Jackie Chan’s First Strike, Hong Kong, USA, 1996)

  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Četník se žení – Tentokrát se malý, nervní četník nezaplete do osidel mezinárodního zločinu, ale do osidel mnohem zrádnějších, do osidel lásky. Vše začíná první prázdninový den, kdy se Cruchot pustí do pronásledování neukázněné řidičky v červeném mercedesu, z níž se vyklube vdova po vrchním veliteli četnictva Dolní Normandie, Josefa Lefrancoisová. Rázný Cruchot se jí líbí, neboť jí připomíná jejího muže, a pozve jej k sobě na čaj. Cruchotův nadřízený, rotmistr Gerber, je Josefou také okouzlen a svému podřízenému závidí. Proto se spojí s Cruchotovu dcerou Nicole a vymyslí plán, jak vznikající lásku překazit. (Le gendarme se marie, Francie, Itálie, 1968)

  • ČT sport, 21:15 – cyklistika: Tour de France 2017 – Ohlédnutí za letošním ročníkem nejslavnějšího cyklistického etapového závodu. (2017)

BRAND24

  • ČT2, 21:50 – komedie Díky za každé nové ráno – Příběh Olgy, jejích přátel, rodiny a vrstevníků, nahlížený s ironií a humorným nadhledem. Do bezstarostného Olžina dospívání zasahují stále více společenské normalizační poměry 70. let. V hořkosladké komedii se střídají bouřlivé komediální situace se slzami. Její hrdinové však už ví, že nepodlehnout, nevzdávat se, mít rád a nezapomenout se smát, je platné a dobré. (Česko, 1994)

  • Prima Max, 22:20 – sci-fi Vetřelci – Důstojnice Ripleyová, která jako jediná přežila boj na život a na smrt v nákladní lodi Nostromo s vesmírným vetřelcem, je po několika letech nalezena záchrannou lodí a vrací se zpět na Zemi. Když už se zdá, že je po všem, začíná horror znova, tentokrát na vzdálené nedávno kolonizované planetě. Tentokrát ne všichni proti jednomu, ale Ripleyová se skupinou speciálně vycvičených vojáků proti tisícihlavé smrtící síle vetřelců. (Aliens, USA, Velká Británie, 1986)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).