Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Anděl smrti, Hudbu složil, slova napsal a Den sedmý, osmá noc

22. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 20:05 – mysteriózní thriller Anděl smrti – Příběh nekompromisního muže, jenž vytrvale čelí nástrahám odvěkého zla. Detektiv John Hobbes (Denzel Washington), zabývající se vraždami, pronásleduje po rušném chodníku masového vraha. Pak jej spatří: je to malá žena středního věku. Ne, počkejte! Vrahem je nenápadný muž vedle ní! A opět je to někdo jiný! Jsou to všichni, a vlastně žádný z nich. Hobbes zjišťuje, že pronásleduje zdánlivě nezničitelného nepřítele… Americký mysteriózní thriller (1998).
  • Nova, 20:20 – romantická komedie Hudbu složil, slova napsal – Alex Fletcher dostane nečekanou nabídku, aby pro slavnou popovou hvězdu napsal duet. Problém je v tom, že sice umí složit hudbu, ale jeho texty nestojí za moc. Náhoda mu ovšem přihraje do cesty lehce praštěnou květinářku Sophie a spolu pak zjistí, že nejlepší způsob, jak složit perfektní love song, je zamilovat se. Americká romantická komedie (2007).
  • ČT 2, 21:45 – dokument Návrat divokých koní – Unikátní převoz čtyř koní Převalského z českého chovu na půdu svých předků v západním Mongolsku uskutečnila v červnu 2011 ZOO Praha. Český dokument (2011).
  • CS Film, 22:00 – film Den sedmý, osmá noc – Všechno je z dálky sledováno někým neviditelným a neznámým: do malé obce zavítá kočovná společnost předvádějící pašijové výjevy. Není však doba na divadelní představení. Zdánlivě se nic neděje, ale všichni podléhají panice a obavám z neznámého násilí. Podobenství, které zcela otevřeně reagovalo na živé zážitky srpna 1968, bylo okamžitě po dokončení pečlivě uzavřeno do pověstného trezoru. Český film (1969).
  • ČT Sport, 22:50 – dokument Michael Schumacher – Rudý baron – Pravděpodobně je nejslavnějším pilotem formule 1, kterého kdy motoristický sport měl. Australský dokument.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).