Hlavní navigace

TV tipy na středu: Viktoria Plzeň – Nomme Kalju, Příběh z Bronxu a Po zavírací době

7. 8. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:05 - FC Viktoria Plzeň – JK Nomme Kalju – LM UEFA – 3. kvalifikační kolo – odvety, Přímý přenos
  • STV 1, 20:10 – krimi drama Příběh z Bronxu - Známý americký herec Robert De Niro zachycuje ve svém režijním debutu prostředí, které velmi důvěrně zná, neboť v něm vyrůstal. Ve vyprávění hlavního hrdiny Calogera ožívá svět chudé italské čtvrti v New Yorku šedesátých let. Devítiletý chlapec a později již sedmnáctiletý mladík, podléhá vlivu obdivovaného gangstera Sonnyho, ale zároveň uznává svého otce, poctivého řidiče autobusu Lorenza. Ten bojuje o svého syna s vědomím, že má proti sobě mocného muže a že některé věci nemůže změnit. Zločin a nesmyslná rasová nenávist ústí do tragédií. Americké krimi drama (1993)
  • Nova Cinema, 21:40 – komedie a drama Po zavírací době - Newyorský úředník Paul Hackett potkává v kavárně krásnou dívku Marcy, která mu dá své telefonní číslo a pozve ho k sobě. Jenže z nevinné návštěvy se vyvine bizarní noc plná až hororových zápletek, kdy potká jednoho podivného člověka za druhým a ráno je z něj možná blázen. Americká komedie a drama (1985)
  • ČT 2, 22:00 – životopisné drama a komedie Vyrobeno v Dagenhamu - Vyrobeno v Dagenhamu je svěží britská retro komedie zachycující skutečné události z roku 1968, kdy se v továrně společnosti Ford v britském Dagenhamu vzbouřilo 187 šiček proti pracovním podmínkám. Jejich požadavkem byly rovné platy pro všechny a konec diskriminace žen. Přes vážnost tématu se podařilo režiséru Nigelu Coleovi, známému komediemi Bílá vdova nebo Holky z kalendáře, zachytit zábavnou formou tehdejší události, aniž by sklouzával k lacinému humoru. Britské životopisné drama a komedie (2010)
  • TV Barrandov, 23:10 – komedie a drama Noviny - Noviny The Sun vycházejí každý den. Ale co když chce vedení otisknout na titulní stranu čistou lež? Najde se někdo, kdo má odvahu zastavit výrobu? Americká komedie a drama (1994)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).