Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Peter Gabriel, Bomber nebo Příliš mnoho tajemství

5. 4. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – fantasy Nádherné bytosti – Ethan je životní smolař, který žije v zapadákově jménem Gatlin County, kde je jeden den jako druhý. Neustále se mu zdá sen o dívce, kterou nezná. Když však nastupuje do dalšího ročníku střední školy, všimne si nové spolužačky Leny, která se velmi podobá dívce ze sna. Lena je ve třídě terčem posměchu, a to hlavně kvůli strýci, u kterého žije a kterého celé město podezřívá, že je čaroděj… (Beautiful Creatures, USA, 2013)

  • Prima Max, 20:15 – drama Příliš mnoho tajemství – Mladý manželský pár Dawn a David se přestěhuje na vesnici, ve které David vyrůstal. Moc se milují, ale situace se zkomplikuje, když je navštíví Davidův bratr Nick. Na povrch začínají vyplouvat skrývané lži a Dawn zjišťuje, že ani neví, kým její manžel je. (Wreckers, Velká Británie, 2011)

  • ČT art, 20:20 – dokument Peter Gabriel – Jako student založil skupinu Genesis, kterou pak v roce 1975 opustil. V roce 1980 spojil dohromady skupinu lidí a založil WOMAD – World of Music, Arts & Dance (Svět hudby, umění a tance). Ta v sériích mezinárodních festivalů každým rokem přináší jak tradiční, tak i moderní hudbu, umění a tanec ze všech koutů planety. (The Real World of Peter Gabriel, Francie, 2013)

Tipy C

  • Kino Barrandov, 20:20 – krimi komedie Bomber – Bud (Bud Spencer) je bývalý špičkový boxer. S boxem přestal po té, co prohrál zápas kvůli nekalým praktikám soupeře. Teď se mu naskytla příležitost vyrovnat účty a dát několika všivákům pořádně do nosu. Ujme se tréninku začínajícího boxera, ze kterého chce udělat profesionála, který bude schopný porazit ty nejlepší. (Itálie, 1982)

  • Jednotka, 20:25 – drama Vrtieť psom – Čtrnáct dní před volbami se provalí sexuální skandál amerického prezidenta. Jeho poradce Robert De Niro povolá hollywoodského producenta Dustina Hoffmana, aby narychlo vyrobili jinou aféru, která by odlákala pozornost veřejnosti… (Wag the Dog, Vrtěti psem, USA, 1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).