Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Navždy a daleko, seriál Dobru, pravdě, kráse nebo akční Safe

8. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Navždy a daleko – hrdiny příběhu jsou chudý rolník Joseph Donelly a dcera bohatého statkáře Shannon Christie z Irska, které se příčilo žít jako bohatá anglická dáma svázaná konvencemi. Společně utíkají do Ameriky, aby se jako stovky dalších pokusili získat kus vlastní půdy. Růžové sny o zemi zaslíbené se však velmi rychle rozplynou a oni musí tváří v tvář čelit drsné realitě.

  • ČT art. 20:20 – seriál Dobru, pravdě, kráse – příběh vinohradského divadla se začal psát v roce 1907, kdy osvícené Město Královské Vinohrady vystavělo v Praze ze svých prostředků druhou velkou českou divadelní scénu. Prvním ředitelem Městského divadla na Královských Vinohradech se stal bývalý ředitel Národního divadla F. A. Šubert (1849–1915).

  • Barrandov Plus, 20:20 – akční Smrtelná pomsta - Cate se zamiluje do sympatického a vtipného Harrisona. Vše se změní v momentě, když se dozví, že je první ženou v jeho životě… od záhadného zmizení jeho studentské lásky.

BRAND24

  • Prima Max, 22:05 – krimi Po krk v extázi - rozhodl se skoncovat se světem zločinu, drog a násilí a začít si užívat vydělaných peněz. Musí však ještě najít dceru svého šéfa a dokončit poslední obchod, při kterém nic nejde podle plánu.

  • Kino Barrandov, 22:20 – akční Safe – profesionální zápasník uvažuje o sebevraždě, když mu jednoho dne zkříží cestu desetiletá čínská dívka prchající před ozbrojenou skupinou ruských zabijáků. Při její ochraně musí čelit ruské mafii i zkorumpovaným členům newyorského policejního sboru.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).