Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Liga mistrů, Můj soused zabiják a Pravda o mužích

22. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 20:00 – krimikomedie Můj soused zabiják – Z nového souseda se vyklube zabiják Bruce Willis! Proč by toho dentista Matthew Perry nevyužil, když je na něj vypsaná tučná odměna a on musí zaplatit dluhy, aby se mohl rozvést s Rosannou Arquette… Drsná krimi-komedie USA (2000).
  • ČT 2, 20:00 – dokument Na hranici impéria – Sovětský svaz se rozpadl, pro Gruzii a Abcházii to však znamená řetěz krvavých konfliktů. Laik se v podstatě ani nedozví, kdo proti sobě stojí, jaké jsou v pozadí zájmy, jak v těchto místech „šly dějiny“. Tento dokument se pokouší zmapovat příčiny a důsledky bojů v Gruzii a Abcházii. A vysvětlit, proč se demokratické státy světa postavily za Gruzii a odsoudily ruskou politiku. Český dokument (2012).
  • Prima Cool, 20:15 – fotbalový zápas Málaga CF – Panathinakos Athény – Přímý přenos zápasu předkola fotbalové Ligy mistrů, komentuje Jiří Vrba.
  • ČT 4, 20:30 – fotbalový zápas SC Braga – Udinese Calcio – Přímý přenos zápasu předkola fotbalové Ligy mistrů.
  • Filmbox HD, 22:40 – komedie Pravda o mužích – Mads stojí na prahu opravdové dospělosti. Má báječnou přítelkyni, hezký dům, dobrou práci a za rohem čekají děti. Ale když najde starý dopis, který napsal sám sobě, když mu bylo sedmnáct, začne o všem pochybovat. Co se stalo s tím pohádkovým mládím? Povedlo se mu naplnit všechny svoje sny? Byl někdy doopravdy šťastný? Tyto otázky změní Madsův život v bláznivou jízdu na skluzavce. Dánská komedie (2010).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).