Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Dokonalá partie, Zamilovaný Shakespeare nebo Nebe existuje

12. 7. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Dokonalá partie – Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však vysoké nároky: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat… a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey, kterému by mu ráda dokázala, že se bez něj má mnohem lépe. (The Wedding Date, USA, 2005)

  • Prima Max, 20:00 – životopisné drama Nebe existuje – Film natočený na motivy bestselleru ze špičky žebříčku deníku New York Times, Nebe existuje, vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který mu změnil život. Na Cenu Akademie nominovaný Greg Kinnear se představuje v roli Todda Burpa, jehož syn tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. (Heaven Is for Real, USA, 2014)

  • Jednotka, 20:25 – western Medzi supmi – Cesta přistěhovalců, kteří se chtějí usadit v Arizoně, vede přes nebezpečnou poušť Llano Estacado. Tady řádí bezohlední bandité zvaní Supové. Ti také zavraždí manželku a dceru farmáře Baumana a pak jeden z nich v převleku za misionáře svalí vinu na indiány z kmene Šošonů. Bandité připravují velkou akci – chtějí se vmísit mezi nové kolonisty a místo k cíli jejich cesty je zavést do pasti. Naštěstí je tu odvážný náčelník Apačů Vinetou a jeho přítel Old Surehand… (Unter Geiern, Mezi supy, Západní Německo, Jugoslávie, Itálie, Francie, 1964)

BRAND24

  • ČT2, 21:55 – drama Zamilovaný Shakespeare – Londýnský dramatik Will Shakespeare má napsat novou hru a nutně potřebuje inspiraci. Tu nachází ve chvíli, když se nečekaně setká s půvabnou Lady Violou, která tolik miluje divadlo, že se vydává za muže, aby si mohla zahrát. Z lásky na první pohled se rozhoří osudový vztah, do něhož se zaplete i sama královna Alžběta I. (Shakespeare in Love, USA, Velká Británie, 1998)

  • Prima Max, 22:15 – akční Hitman – Svět není zrovna bezpečné místo pro život a všude panuje násilí, v potemnělých uličkách se krade, přepadává a zabíjí. Hitman alias Agent 47 byl zrozen jako nástroj pro zabíjení těch, kteří to způsobují. Je přesný, důsledný, spolehlivý, nedá se vystopovat a nemá emoce. Hitmanovým úkolem je zavraždit jistého politika, kterého hledá Interpol i ruská armáda v celé východní Evropě. Něco se ale zvrtne… (USA, Francie, 2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).