Hlavní navigace

Středeční TV tipy: čtvrtfinále Wimbledonu Berdych – Djokovič a Mission: Impossible

3. 7. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 14:00 – čtvrtfinále Wimbledonu: Tomáš Berdych – Novak Djokovič – Přímý přenos zápasů 9. hracího dne nejslavnějšího tenisového turnaje
  • Smíchov, 20:50 – film Andrew – člen naší rodiny – Jako většina lidí v budoucnosti, také Richard Martin koupil pro svou rodinu domácího robota. Ten jejich, nový model s označením NDR-114, dostal jméno Andrew a zpočátku nikdo netušil, jaký unikát představuje a jak moc ovlivní život celé rodiny. Na rozdíl od ostatních robotů mu to myslí, má smysl pro humor, je schopen cítit a vnímat krásu, rychle se učí a je překvapivě kreativní. Z výkonného služebníka se postupně stává miláčkem rodiny, zejména malé Amandy, která se ho zpočátku bála a neměla ho ráda. Americký rodinný film (1999).
  • STV 2, 21:45 – fantasy komedie Zazie v metru - Holčička Zazie přijíždí poprvé do Paříže a má jedno přání, tak veliké jak dokážou být jedině dětská přání, vidět pařížské metro. Jejím průvodcem a ochráncem při jejím pařížském pobytu je strýc Gabriel, který ji seznámí se svými přáteli, k nimž se malá Zazie chová s otevřeností a půvabem sobě vlastním. Takže, hurá do metra! Ale metro je zavřené, protože zaměstnanci stávkují a Zazie musí tedy vzít za vděk taxíkem Charlese, Gabrielova kamaráda. Ráno čeká strýce Gabriela nemilé překvapení: Zazie si vyšla poznat Paříž. Francouzská fantasy komedie (1960).
  • ČT 2, 21:55 – horor Ti druzí – Mladá žena Grace žije na sklonku druhé světové války v rozlehlém domě se svými dvěma dětmi osamělý život v očekávání muže, který odešel na frontu a je již delší dobu nezvěstný. Graceiny děti trpí zvláštním druhem alergie na sluneční světlo, proto musí být v jejich přítomnosti všechny pokoje v domě zcela zatemněny. Grace, poněkud upjatá a neurotická osobnost, vychovává dceru i syna v přísném duchu bigotního katolictví. Ačkoliv se snaží zachovat si chladnou hlavu, postupně začíná propadat tíživému pocitu, že dům je obýván ještě někým jiným. Někým, koho nemůže spatřit, kdo ji však v jejích představách o to více ohrožuje. Španělsko-americký horor (2001).
  • Dajto, 23:40 – film Mission: Impossible – Při akci na americké ambasádě v Praze dojde k masakru elitní špionážní jednotky CIA. Šéf chce odhalit zrádce ve vlastních řadách a podezírá mimořádně schopného agenta Ethana Hunta. Nespravedlivě podezíraný mladík se proto pouští do pátrání na vlastí pěst a na každém kroku mu při tom hrozí smrtelné nebezpečí. Odhalená pravda je šokující pro všechny. Americký thriller (1996).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).