Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Tygr sedmi moří, Bitva o Británii a Fargo

16. 4. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: FX Networks
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT Sport, 12:55 – tenis: Švýcarsko-Česko – Přímý přenos utkání 1. dne semifinále Světové skupiny tenisového Fed Cupu 2016.

Autor: archiv
  • ČT 2, 14:35 – dobrodružný film Tygr sedmi moří – Gérard Barray jako korzárský poručík Surcouf přijíždí do přístavu St. Malo za svou dívkou, dcerou loďaře. Otec by ji však raději provdal za vysokého důstojníka, který mu jménem ministerstva získává velké státní zakázky. Když žádost Surcoufa o ruku odmítne, přijme Surcouf nebezpečnou nabídku od guvernéra: má se pokusit prorazit anglickou blokádu ostrova Mauritius. (Surcouf, le tigre des sept mers, Francie, Itálie, Španělsko, 1966)

  • Fanda, 16:55 – válečný film Bitva o Británii – Letecká bitva o Británii je jedna z největších bojových akcí druhé světové války. Odehrává se v době od května do září roku 1940, kdy se nacistické Německo pokusilo o invazi a jeho letectvo svedlo pod vedením maršála Göringa leteckou bitvu proti početně mnohem slabšímu anglickému RAF. (Battle of Britain, Velká Británie, 1969) 

BRAND24

  • Nova Cinema, 20:00 – rodinný animák Lovecká sezóna – Do života Booga, zdomácnělého medvěda grizzlyho bez jakýchkoliv schopností nutných k přežití v divočině, vtrhne jako uragán vychrtlý a upovídaný jelenec Elliot. Když Booga přesvědčí, aby opustil svůj pohodlný domov v garáži správce parku a okusil, jak chutná život v opravdové přírodě, věci se rychle začnou vymykat kontrole. (Open Season, USA, 2006)

  • Dvojka (RTVS), 22:00 – mrazivý krimi seriál Fargo (1/10) – Tulák jménem Lorne Malvo přijíždí jednoho dne do malého minnesotského městečka. Tam svým svérázným přístupem ovlivní životy mnoha lidí, mimo jiné pak Lestera Nygaarda, pojišťovacího agenta, kterému okolí, a zejména jeho žena, neustále předhazují, že se neumí chovat jako muž. (Fargo, USA, 2014)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).