Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Transformers 3, Normal a Žiješ jenom dvakrát v HD

7. 12. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Eurosport 2, 13:00 – Snowboarding – startuje světový pohár – První závod zimní sezóny z rakouského Montafonu. Fanoušci snowboardingu mohou sledovat souboje světového poháru každý závodní víkend na Eurosportu 2. Eurosport 2 nebude vysílat pouze SP, ale také Dew Tour v Coloradu 14. a 15. prosince, kde bude mezi startujícími i snowboardová legenda Shawn White, dvojnásobný olympijský vítěz v U-rampě a mnohonásobný vítěz v závodech X Games.

  • Nova, Nova HD; 20:20 – akční scifi Transformers 3 - Když má Sam konečně pocit, že už se mu blýská na lepší časy, pravé problémy teprve začínají. Deceptikoni se vracejí, aby si vyřídili účty s planetou Zemí. Je opět na Autobotech, aby zachránili svět. Ale nebude to tak snadné, Deceptikoni jsou mnohem silnější, než kdy byli. Americký akční scifi (2011)
  • ČT 2, ČT 2 HD; 21:00 – filmová klasika Žiješ jenom dvakrát - merická raketa je na oběžné dráze Země pohlcena neznámou nepřátelskou raketou. Američané podezřívají z napadení Rusy, zatímco britská tajná služba má informace, že útočící vesmírné plavidlo přistálo v oblasti Japonského moře. Britové proto vyšlou do Asie svého nejschopnějšího muže, agenta s číslem 007 Jamese Bonda. Britská filmová klasika (1967)
  • Prima, 21:45 – psychologické drama a thriller Normal – Petr Kurten, brutální pachatel 8 vražd, které ve 30. letech minulého století otřásly celou Evropou, je konečně dopaden díky udání vlastní ženy. Svému obhájci postupně popisuje vražedné řádění, kterého se dopustil. Jeho vyprávění je ale jen prostředek k dosažení vlastních cílů. Zpoza vězeňské cely osnuje poslední velký zločin. České psychologické drama a thriller (2009)
  • ČT 1, 22:30 – thriller Samotář – Komisař Stan se společně se svým přítelem inspektorem Simonem rozhodnou jednou provždy skoncovat s policejní kariérou. Chtějí koupit hotel a usadit se na pobřeží slunných Antil. Jako obvykle jdou zakončit pracovní den do své oblíbené vinárny. A tam během jediného okamžiku, kdy je inspektor Simon náhle brutálně zastřelen bezohledným zabijákem, jejich sen o společné budoucnosti končí. Stan se znovu smiřuje s policejní prací s jediným cílem, najít vraha svého přítele. Ale co s malým Simonovým synem, přece nepůjde do dětského domova. Francouzský thriller (1987)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).