Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Tahle země není pro starý, Kamkoliv půjdeš a Drž hubu!

18. 10. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 19:45 – fotbalový zápas FC Zbrojovka Brno – AC Sparta Praha - Přímý přenos utkání Synot ligy, nejvyšší domácí fotbalové soutěže
  • ČT art, 22:00 – drama Kamkoliv půjdeš – Benjamin je německý středoškolák, který jako turista cestuje se svým přítelem do Kambodže. V prvních dnech zažívá typické věci související s první návštěvou třetího světa – známá turistická místa, laciné drogy… V phomphenhském nočním klubu se seznámí s mladou Sreyko, do které se zamiluje. Ben si ji vybere i přes to, že je prostitutka a navíc HIV pozitivní… Německý film (2009).
  • Fanda, 22:00 – krimi thriller Tahle země není pro starý – Při sledování postřelené antilopy narazil Llewelyn Moss na spoustu mrtvých těl, rozstřílená auta a v nich několik balíků čistého heroinu a dva miliony dolarů v hotovosti. Takovému pokušení se nedalo odolat, jenže netušil, že tím odstartuje zběsilou štvanici. Má v patách nejen šerifa Tomyho Bella, ale i profesionálního zabijáka Antona Chigurhyho… Americký film (2007).
  • ČT 1, 23:20 – krimi komedie Drž hubu! – Ruby, zloděj individualista, je těsně po ukrytí lupu polapen, odsouzen a vsazen do vězení. Na neštěstí pro něho zrovna do cely ke Quentinovi, nejukecanějšímu vězni na světě. Ruby se musí za každou cenu dostat ven. Chce si vyzvednout svůj lup a hlavně být co nejdál od Quentina. Jenomže je to Quentin, kdo vymyslí plán útěku a tak si asi bude muset Ruby na Quentina zvyknout… Francouzský film (2003).
  • Nova Cinema, 23:50 – komedie Večírek – Indický herec přijíždí do Hollywoodu, aby dobyl stříbrné plátno. Namísto toho se však setkává s neúspěchem a nepochopením. Po katastrofálním natáčení trvá šéf filmového studia na tom, aby si už nikde a nikdy nezahrál. Vzápětí se však jeho jméno nedopatřením ocitá na seznamu hostů pozvaných na večírek, pořádaný u příležitosti dokončení filmu. Indicko-americký film (1968).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).