Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Šaráda, Velký šéf nebo Star Wars: Epizoda II – Klony útočí

4. 11. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT2, 13:20 – krimi komedie Šaráda – Regina se vrací do Paříže z lyžovačky ve Švýcarsku. Čeká ji ovšem nemilé překvapení. Její manžel je nezvěstný a spolu s ním i všechny peníze. Do toho se o ni začnou zajímat agenti CIA a další podivíni, kterým jde jen o jedinou věc – dozvědět se, kde jsou prachy! Manžel je totiž za války zpronevěřil. (Charade, USA, 1963)

  • Nova Cinema, 16:30 – sci-fi Ikarie XB 1 – Kosmická loď Ikarie XB 1 se v červnu 2163 vydala se čtyřicetičlennou posádkou k planetám Alfa Centauri. Čtyři měsíce, během nichž urazila polovinu vzdálenosti, proběhly v klidu. Časem se však začala projevovat únava a omrzelost, vznikaly spory a hádky. Pak ale byla cesta přerušena poplachem – v dráze Ikarie se objevila cizí kosmická loď… (Československo, 1963)

  • Prima Cool, 20:00 – fantasy Star Wars: Epizoda II – Klony útočí – Deset let po Epizodě I pokračují dobrodružství a dramatické osudy rytířů Jedi Anakina Skywalkera a Obi-Wana Kenobiho, kteří mají za úkol chránit senátorku Padmé Amidalu. (Star Wars: Attack of The Clones, USA, 2002)

  • ČT1, 21:15 – krimi komedie Velký šéf – Několik let po velké vlakové loupeži na trati Glasgow–Londýn zveřejnila britská policie zprávu, že šéfem lupičské bandy byl muž s mimořádně velkým mozkem, který díky tomu ve chvíli napětí neudrží hlavu zpříma. V té době prchá z francouzského vězení drobný zlodějíček Artur za pomoci svého přítele Anatola. Samozřejmě se cesty lupičů různého kalibru zkříží a… (Le Cerveau, Francie, Itálie, 1969)

Tipy C

Nova, 22:55 – akční krimi Těžko ho zabít – Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu – skupina vrahů přepadla jeho rodinu, Masonova manželka byla zastřelena a jeho považují za mrtvého. Storm však žije. (Hard to Kill, USA, 1990)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).