Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: MS v hokeji - Česko x Slovensko a finále Ligy mistrů

19. 5. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 4, ČT 4 HD; 17:00 – Česko – Slovensko - Přímý přenos 2. semifinálového utkání MS v hokeji 2012
  • Prima family, 20:00 – film Den, kdy se zastavila země - V historii existuje mnoho příkladů střetů civilizací, po nichž ty méně vyspělé zanikly nebo byly zotročeny. V našem filmu jsme těmi méně vyspělými my, lidstvo. Film vypráví příběh mimozemšťana Klaatua (Keanu Reeves), který přicestuje na Zemi s jediným úkolem – zamezit lidstvu jeho organizovanou sebedestrukci i za cenu nejvyšších obětí. Klaatu chce lidstvu pomoci, otázkou je, zda o to vlastně stojíme. Zatímco on chce jednat se světovými mocnostmi, naším jediným zájmem je zavřít jej do laboratoře a vědecky ho prozkoumat. Na útěku z laboratoře ho doprovází astrobioložka Helen (Jennifer Connelly), která spolu se svým nevlastním synem uvízne v Klaatuově poslání. Scifi thriller (USA, Kanada; 2008)
  • ČT 4, ČT 4 HD; 20:15 – Bayern Mnichov – Chelsea FC - Přímý přenos finálového utkání Ligy mistrů UEFA.
  • ČT 1, 21:15 – film Žít po svém - Einar Gilkyson (Robert Redford), zkušený rančer na odpočinku, dlouho žije jen ze svých vzpomínek. Stále je zničen ze smrti svého jediného syna, ke které došlo před deseti lety. Nyní tráví svůj čas staráním se o nájemníka na svém ranči – jediného důvěrného přítele Mitche (Morgan Freeman), který byl ošklivě zraněn při střetu s grizzlym. Einarův poklidný život obrátí vzhůru nohama příjezd jeho snachy Jean (Jennifer Lopez), kterou Einar viní ze smrti svého syna. Jean však přijíždí se svou dcerkou Griff (Becca Gardner), o které tvrdí, že je Einarovou vnučkou. Drama (USA, Německo; 2005)
  • Nova Cinema, 22:05 – film U-Turn - Svědomí hazardního hráče Bobbyho Coopera sice není sněhobíle čisté, ale takovou smůlu si přece jen nezasloužil. Za opomenutí dluhu ze hry už přišel o dva prsty a nyní, když si to napříč vyprahlou Arizonou šine do Las Vegas, aby pohledávky vyrovnal, prasknul jeho kabrioletu chladič. Bobby se svým milovaným Fordem Mustang sotva dohrkal do nebližšího městečka jménem Superior. Řetěz absurdních situací poprvé zarachotil ve chvíli, kdy Bobby svěřil svůj vůz krajně podezřelému, leč jedinému automechanikovi ve městě. O pár chvil později se pak seznámil s půvabnou Grace nabitou sexappealem, jako nebe před bouřkou elektřinou. Akceptovat její pozvání k společnému věšení záclon ovšem Bobby neměl… Krimi drama (USA, Francie; 1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).