Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Český lev, Captain America a boj o hokejový bronz na ZOH

22. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 1, 20:00 – výroční ceny Český lev - Marek Eben uvádí přímý přenos slavnostního předávání výročních filmových cen, tentokrát z pražského Rudolfina. 

  • Nova Cinema, 20:00 – romantický film Zakletý v čase - Knihovník Henry trpí vzácnou genetickou anomálií, díky níž dokáže cestovat časem. Nedobrovolnou schopnost ale nemůže ovládat a tak ji bere spíše jako prokletí, než dar. Jeho život se ale mění v okamžiku, kdy potká krásnou Clare, která tvrdí, že jej zná celý svůj život. Americký romantický film (2009)

  • Nova, 20:20 – akční scifi Captain America: První Avenger – Když začne lidstvo ohrožovat strašlivá síla, pouští se světový supervoják Steve do boje se zločinnou organizací Hydra vedenou padouchem Johannem. Přinese mu tato mise nesmrtelnost, nebo smrt? Americké akční scifi (2011)

BRAND24

  • ČT Sport, 20:40 – Hokej: utkání o bronz na ZOH Soči 2014 - Záznam utkání mužů z Ledového paláce

  • Prima Cool, 22:05 – akční film Velký šéf - Mladý Cheng cestuje v doprovodu strýce k příbuzným, aby s nimi pracoval v továrně na led. Brzy ale zjistí, že led je pouze zástěrkou pro obchod s drogami. Hongkongský akční film (1971)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).