Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Byl jednou jeden král, Pretty Woman nebo Sám doma

24. 12. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

PSALI JSME: TOP 10 vánočních filmů, mezi kterými si vybere každý (a ještě něco navíc)

  • ČT1, 17:20 – pohádka Byl jednou jeden král – král Já I. má tři dcery – Drahomíru, Zpěvanku, nejvíce však miluje svou nejmladší Marušku. Ta ho však raní, když mu na otázku – Jak ho má ráda – odpoví, že jako sůl. Král Marušku vyžene a zakáže v království používat sůl. Tím však způsobí mnoho trampot všem i sobě.

  • Prima, 20:20 – komedie Sám doma - McCallisterovi odlétají na Vánoce do Paříže. Zaspí a ve zmatku zapomenou doma nejmladšího Kevina. Matka si na něj vzpomene až v letadle. Než se ale za notných komplikací vrátí domů, dokáže Kevin zlikvidovat vykutálené zloděje i značnou část domu.

  • Nova, 21:35 – komedie Pretty Woman - Bohatý a úspěšný byznysmen přijíždí do Los Angeles uzavřít další z velkých obchodů. Cestou z nudného večírku zabloudí. Když zastaví, aby se zeptal na cestu, vnutí se mu do auta mladá prostitutka Vivian. Dívka ho zaujme, pozve ji do svého apartmá v luxusním hotelu a nabídne jí tři sta dolarů za celou noc. Je okouzlen její bezprostředností, a přestože to neměl v úmyslu, nakonec se s ní vyspí. Když mu druhý den Phil připomene večeři, na kterou by měl jít s doprovodem, rozhodne se najmout Vivian na celý týden a požádá ji, aby si koupila večerní šaty…

Tipy C

  • Nova Cinema, 21:45 – animované Ukradené Vánoce Tima Burtona – Halloween Town je městečko plné deformovaných monster, duchů, strašidel, skřítků, zombie, mumií, upírů, vlkodlaků a čarodějnic. Jack Skellington, smutný kostlivec s titulem „Dýňový král“, plánuje každoroční svátek Halloween. Jenže stereotyp každoročního plánování těžko nese, a tak se rozhodne odejít z města. Prochází sklíčený lesem, když narazí na sedm stromů, ve kterých jsou dveře do měst, které představují různé svátky. Náhodně se tak dostane do Vánočního městečka…

  • Prima Cool, 22:05 – historický Spartakus (1/2) – když je otrok Spartakus nucen sledovat, jak římští vojáci vraždí jeho otce, slíbí si, že se pomstí. Podrobí se gladiátorskému výcviku a naučí se bojovat. Svou odvahou a silou si brzy získá respekt v řadách ostatních otroků. Oddaně ho následují při povstání proti celému impériu. Do té doby neporazitelná římská armáda narazí na odpor, který nedokáže zastavit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).