Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Život je ples, Policejní akademie a Na odstřel

2. 1. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
2. 1. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den v poledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 1, ČT HD, 20:00 – Život je ples - Seriál Život je ples vypráví příběhy hrdinů různých generací, kteří se potkávají ve skalickém domově seniorů, jako jeho klienti nebo zaměstnanci. Právě sem nastupuje nová klientka Rozárka Malá (Daniela Kolářová). Její zeť ji sem přiváží, aby zde v pohodlí přečkala rekonstrukci bytu. Postupně se ale ukazuje, že jeho vztah k Rozárce není tak hezký, jak se zpočátku zdálo. Rozárka se postupně seznamuje s personálem i ostatními obyvateli domova. V dalších rolích se objeví například Vilma Cibulková, Stanislav Zindulka, Oldřich Vlach nebo Petr Lněnička.
  • Nova, 20:00 – Policejní akademie - Starostka amerického města otevřela dveře Policejní akademie nové generaci policistů: přijat je každý, kdo o to požádá, bez ohledu na výšku, váhu, věk, pohlaví, rasu, vyznání či vzdělání. Když vidíte, kdo se hlásí, myslíte si, že starostka spáchala zločin. Myslí si to i policejní instruktoři, kteří se snaží vyhodit bažanty dřív, než někoho napadne udělat z nich policajty.
  • Nova Cinema, 20:00 – Jaguár - Francoisi Perrinovi se vždy podařilo nějakým způsobem své dluhy z karet zaplatit. Život na vysoké noze přece jen něco stojí. Ale tentokrát těch sto tisíc dolarů ne a ne sehnat. Mafiánské dluhy bývají mnohem nebezpečnější než dluhy u banky. První výstraha se ještě přežije, ale druhá… Perrin má starostí až nad hlavu, nebo lépe řečeno o hlavu, a tak, když si ho v noci uprostřed Paříže vybere polonahý indián jako muže, který má zachránit jeho duši kdesi v Amazonii, je to pro něj jen špatný vtip v nejméně vhodnou dobu.
  • HBO, HBO HD, 21:00 – Na odstřel - Režisér Kevin Macdonald (Poslední skotský král) se na tuhle nelehkou profesi podíval s využitím veleúspěšného britského seriálu, který přetvořil v chytrý thriller opepřený hvězdným obsazením. Kořeny dobrého příběhu můžou ležet i ve zdánlivých banalitách. Koho by dojímali zastřelený feťák a poslíček s pizzou? Cal McAffrey, zkušený reportér deníku The Washington Globe (Russell Crowe), ovšem tuší, že za profesionální vraždou dvou bezejmenných outsiderů by se mohlo skrývat něco mnohem většího, zvlášť když se mu podaří najít spojení mezi těmito zločiny a záhadnou smrtí asistentky vlivného kongresmana Stephena Collinse (Ben Affleck).
  • MGM, 21:45 – Breakheartský průsmyk - V zimě roku 1873 jede vlak s americkými kavaleristy a potravou do míst, kde vypukla epidemie. Cestou se k vojákům připojí zastupující maršál Pearce, který zajistil hledaného Johna Deakina. Mezi pasažery je i krásná žena a guvernér. Z vlaku však zmizí beze stopy dva důstojníci, topič se zabije pádem při přejíždění mostu, lékař je zavražděn jedem a ve vlaku se šíří strach.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).