Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Tour de France, Wimbledon, Sanitka a Zjizvená tvář

1. 7. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Eurosport, 12:30 – 100. ročník Tour de France – 3. etapa – Eurosport vysílá do 21. července 100. ročník nejprestižnějšího cyklistického závodu Tour de France. Všech 21 etap vysílá Eurosport ŽIVĚ v nativním HD. Celkem se mohou diváci těšit na bezkonkurenčních více než 150 vysílaných hodin, z toho na 80 hodin ŽIVĚ. Pro diváky české verze je připravena soutěž o atraktivní ceny a diváci uslyší řadu zajímavých hostů v roli spolukomentátora. Sestřihy z etap se několikrát denně opakují.
  • Fanda, 14:00 – tenisový turnaj Wimbledon – Přímý přenos zápasů 7. hracího dne nejslavnějšího tenisového turnaje
  • ČT 1, 20:10 – český seriál Sanitka (1/11) - Doktor Vojtěch Jandera odchází z významné pražské kliniky k Záchranné službě. Posádky vozů první pomoci vyjíždějí tam, odkud se ozývá naléhavé volání. Starší český seriál (1984), tentokrát v HD kvalitě, odvysílá ČT 1 před podzimním nasazením jeho premiérového pokračování od režiséra Filipa Renče.
  • STV 2, 21:15 – thriller Výtah na popraviště – Ideálně naplánovaný a uskutečněný zločin se skoro prozradil, doslovně se hroutí jako domeček z karet. Julien Tavernier (Maurice Ronet) se musí vrátit do domu, kde před malou chvílí vraždil a… zasekne se ve výtahu. Jeho milenka a společnice Florence Carala (Jeanne Moreau) si může sedřít nohy při hledání nečekaně nezvěstného milence… Francouzský thriller (1958).
  • ČT 2, 21:50 – film Zjizvená tvář - Jeden z kubánských emigrantů Tony Montana (Al Pacino) se velmi rychle adaptuje v nových podmínkách svobodného světa. Se svým přítelem Mannym (Steven Bauer, jediný rodilý Kubánec mezi hlavními herci) vykonávají příležitostné práce v místním podsvětí a při jedné předávce drog skončí v jejich rukou ukradené peníze, za něž Montana vybuduje vlastní drogové impérium. S mocí a bohatstvím ovšem roste i jeho ego a především paranoia, že jej o jeho výdobytky připraví někdo stejným způsobem, jako to udělal on. Americký sen (1983).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).