Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Sluha, Mezi řádky a Krutá noc

19. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 19:45 – Lotyšsko – Bělorusko – Přímý přenos utkání základní skupiny na MS v hokeji 2014 v Bělorusku

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Mezi řádky – Začínající učitelka má třídu plnou studentů s rozdílnou barvou pleti, kde každý z nich patří do některého z pouličních gangů. Její snaha, aby ji respektovali, je dlouho marná. Když je ale černošský chlapec falešně obviněn z vraždy, ukáže pedagožka studentům, že můžou věci změnit, pokud budou chtít. Americké drama (2007)

  • ČT 2, 22:00 – drama Sluha – Kdo vyjde vítězně ze střetnutí dvou osobností? Britské drama (1963)

BRAND24

  • Prima Cool, 22:45 – western Krutá noc – Malému městu vládne neúprosnou rukou padouch Flood. Případné námitky spoluobčanů řeší po svém. To však ještě netuší, kdo se mu postaví do cesty. Americký western (1967)

  • Prima, 23:25 – komedie Velcí bratři - Aby se dva kamarádi vyhnuli vězení, nastupují v rámci veřejně prospěšných prací do programu, kde se mají věnovat problémovým dětem. Oba jejich svěřenci jsou však dost svérázní a nebude snadné přijít na to, jak s nimi nalézt společnou řeč. Americká komedie (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).