Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Síť, Colombiana nebo Přes palubu

6. 11. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – sci-fi Síť – Angela Bennettová je půvabná mladá žena. V Los Angeles, kde už pár let bydlí, ji však vůbec nikdo nezná. Její posedlostí je totiž počítač, před jehož obrazovkou tráví všechen svůj čas. Ale i špičkové počítačové odbornice si jednou za čas chtějí udělat prázdniny. Výlet do Mexika a vášnivá plážová romance se však rychle změní ve strašnou noční můru. (The Net, USA, 1995)

  • Prima Max, 20:00 – romantická komedie Přes palubu – Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem, a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova… (Overboard, USA, 1987)

  • Jednotka, 20:30 – historický Rasputin – Když se mystik a „zázračný mnich“ Grigorij Rasputin objevil u carského dvora v Sankt Petersburgu, bylo to pro mnohé překvapení. Když však dokázal pomoci jedinému synovi cara trpícímu hemofilií, mnozí ho považovali za božího posla. Mnoho ale bylo i jeho nepřátel, kterým překážel jeho vliv u dvora. (Francie, Rusko, 2011)

BRAND24

  • ČT 2, 22:05 – thriller Colombiana – Mladá dívka, která byla jako dítě svědkem vraždy svých rodičů, vyroste v chladnokrevného zabijáka. Ve dne pracuje pro svého strýce jako nájemný vrah a zbytek volného času věnuje pátrání po gangsterovi zodpovědném za smrt svých rodičů. (Smrtící orchidej, Francie, 2011)

  • Nova Cinema, 22:30 – western Tombstone – Každé město má svou historii, ale Tombstone se stalo legendou. Do arizonského města, útočiště těch největších desperátů Divokého západu, přichází soudce Wyatt Earp, aby zde spolu se svými dvěma bratry a jejich rodinami začal nový život. Earp nechce zasahovat do záležitostí města, ale vlivem okolností je vtažen do krvavé přestřelky se zločinci. (Tombstone, USA, 1993)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).