Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Gambler, Pa-ra-da a Mackennovo zlato

16. 1. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
16. 1. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den v poledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • MGM, 20:00 – Mackennovo zlato - Šerif MacKenna vlastní mapu legendárního Zlatého údolí. Mapa se stává středem pozornosti nejen banditů, ale i lidí z města. Spojeni chamtivostí a strachem z Apačů se vydávají hledat poklad. Příběhy lovců posedlých zlatem vrcholí divoce a krvavě.
  • Film Europe, 22:00 – Spiklenci - Nespoutaná divoká láska s tragickým a tajemným koncem. Vincent a Rebeca jsou dva mladí lidé, kteří se potkali v internetové kavárně. Na první pohled se do sebe zamilují a tráví spolu veškerý čas. Tato idyla ale končí o pár měsíců později, kdy je Vincentovo tělo nalezeno v řece a Rebeca je nezvěstná. Případu se ujímá inspektor Hervé Cagan a jeho kolegyně Karine. Ti začínají pomocí internetové sítě rozkrývat neuvěřitelný příběh mladého páru. Během vyšetřování přijde šokující zjištění – Vincent prodával své vlastní tělo.
  • Dvojka (STV), 22:05 – Pa-ra-da - Děj filmu se odehrává v 90. letech v Rumunsku. Francouzský klaun Miloud se pokouší změnit svět dětí, které jsou odkázány na život v kanálu, protože odešli z domu nebo utekli ze sirotčince. Miloud se snaží pomoci dětem v jejich těžké situaci – mnohé z nich fetují, kradou nebo jsou zneužívány k prostituci místními mafiány. Klaun spolu s jeho přáteli a sociálními pracovníky přijde na nápad založit s dětmi cirkus Pa-ra-da. Musí se však přitom potýkat s různými problémy a obtížemi ze strany policie a dokonce i dětí. (CSFD)
  • ČT 2, 23:45 – Gambler - Sydney umí počítat tak možná do šesti, protože víc čísel na kostkách není. Jeho ruce jsou jemně vycvičené na všechny způsoby hazardní hry a v očích mu svítí dolary, sotva se ráno probudí. Rád by předal své zkušenosti někomu mladšímu, a tak začne v hráčském doupěti uprostřed Nevady pořádně školit Johna. Mimo něj se ještě stará o Clementine, mladou a krásnou prostitutku, která se snaží s jeho pomocí poznat tu hezčí stránku života. Jen slepý by přehlédl, že Clementine a John k sobě začali cítit něco víc, než jen přátelskou náklonnost.
  • Joj, 0:00 – Kruh - Zní to jako další z neuvěřitelných příběhů. Existuje videopáska plná obrazů jako vystřižených z těch nejtíživějších snů. Tam, kde byla přehrána, zazní záhy telefon s varováním, že ten, kdo ji zhlédl, zemře přesně za sedm dnů. Rachel Kellerová (Naomi Wattsová), reportérka renomovaného deníku, přirozeně odmítá uvěřit takové fantaskní informaci, jenomže když dojde k záhadné a nevysvětlitelné smrti čtyř teenagerů, rozhodne se přijít celé věci na kloub, protože jednou z „obětí“ byla její neteř. Není to vůbec jednoduché, ale nakonec i ona pásku získá, i ona si ji promítne, se svým malým synkem, a telefon skutečně vzápětí zazvoní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).