Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Čtyři minuty, Barva peněz a Víkend na Zuydcoote

11. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Kino Barrandov, 19:00 – drama Čtyři minuty – Pianistka Traude Krüger vyučuje již 60 let hru na klavír v jedné ženské věznici. Až to skoro vypadá, že si sama odpykává trest. Když má začít vyučovat uzavřenou, nevypočitatelnou a agresivní Jenny, která sedí za vraždu, zprvu to odmítne. Ale v okamžiku, kdy tuto vzpurnou dívku uslyší hrát, změní své rozhodnutí. Její nadání je zcela zřejmé a je ukryto pod slupkou drsné holky s násilnickými sklony k sobě samé, ale i k okolí. Německé drama (2006)

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Barva peněz - Eddie býval jedním z nejlepších hráčů kulečníku a teď si vzal do parády Vincenta. Vydají se napříč Amerikou s cílem vyhrát prestižní turnaj, pak se ale všechno změní a z parťáků jsou rázem soupeři. Americké drama (1986)

  • ČT Sport, 20:15 – Švédsko – Francie – Přímý přenos utkání základní skupiny na MS v ledním hokeji z Prahy komentují Robert Záruba a Milan Antoš

BRAND24

  • ČT art, 20:20 – hudební komedie Sto dukátů za Juana – Televizní inscenace hudební komedie Vladimíra Dvořáka, který by se v těchto dnech dožil svých devadesátin. Československá hudební komedie (1971)

  • ČT 2, 22:05 – válečný film Víkend na Zuydcoote – Tisíce vojáků ztracených v dunách při ústupu Spojenců v červnu 1940. Film natočený podle románu Roberta Merlea. Francouzský válečný film (1964)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).