Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Záchrana pandy, Procitnutí, Tři barvy: Červená a Spider-Man 2

23. 11. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:00 – hokejový přenos Rytíři Kladno – HC Škoda Plzeň – Přímý přenos zápasu hokejové Tipsport extraligy, nejvyšší domácí hokejové soutěže.
  • STV 2, 20:00 – dokument Záchrana pandy – Příběh o spolupráci západních a východních odborníků při záchraně ohrožené pandy velké. Autorům dokumentu, který sleduje život samičky pandy a jejích potomků v průběhu 18 měsíců, se podařilo získat přístup do výzkumného centra v čínském Čenglu. Britský dokument (2010).
  • Prima Cool, 21:25 – seriál Procitnutí (1) – Po těžké automobilové nehodě, která vzala život jednomu členu z jeho rodiny, žije policejní detektiv Michael Britten (Jason Isaacs) střídavě ve dvou alternativních realitách. V jedné z nich zemřel jeho syn, ve druhé manželka. V obou realitách řeší jiné případy, v každé z nich nachází jiné stopy. V momentě, kdy z toho má v hlavě parádní nepořádek, kdy se mu oba světy začnou slévat v jeden, zjišťuje, že některé stopy z jedné reality se mu hodí v realitě druhé. Americký mysteriózní krimiseriál (2012).
  • ČT 2, 21:40 – film Tři barvy: Červená – Závěrečná část volné filmové trilogie, kterou natočil polský režisér Krzysztof Kieślowski. Mladá a půvabná černovláska Valentine Dussautová při večerní jízdě domů neúmyslně na ulici poraní svým autem psa. Po ošetření u veterináře ho, podle adresy na obojku, odveze k jeho majiteli, kterým je podivínský, do sebe uzavřený soudce, trávící důchodový věk tajným odposloucháváním telefonátů svých sousedů. Francouzsko-polské drama (1993).
  • Markíza, 22:55 – akční fantasy Spider-Man 2 – Od chvíle, kdy se Peter Parker (Tobey Maguire) rozhodl opustit svou dlouholetou lásku Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), aby se mohl v kostýmu Spider-Mana i nadále zodpovědně věnovat svému povolání superhrdiny, uplynuly dva roky. Jeho touha po milované M.J. se ale postupem času stala ještě silnější a proto si nyní pohrává s myšlenkou, že by se tajného života superhrdiny na důkaz své lásky vzdal. M.J. se však mezitím rozhodla jít dál vydala se na dráhu filmové herečky a v jejím životě figuruje nový muž. Americký fantasy film (2004).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).