Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Topolova Sestra, Troškovy Babovřesky 3 nebo Manžel na hodinu

10. 11. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Česká televize
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:00 – historický Lawrence z Arábie – mladému britskému důstojníkovi Lawrencovi se za první světové války podařilo sjednotit znepřátelené arabské kmeny k boji proti Turkům. Toto snažení podpořila i britská armáda. Jeho snažení však nedopadne dobře.

  • Prima, 20:15 – komedie Manžel na hodinu – návrat čtveřice kamarádů ke hraní vodního póla se moc nezdaří. Aby zachránil partu a vytáhl Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza není z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený, ale posléze se všichni pustí do přípravy představení s názvem Hodinový manžel.

  • Nova, 20:20 – komedie Babovřesky 3 – do vesnice přijíždí sestra Glorie, která se po vzoru faráře Petra rozhodla vystoupit z řádu. Do Babovřesk se vrací také kontrolor Dodo, ale není sám. Přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři. Akce „likvidace bab“ začíná…

BRAND24

  • ČT2, 21:50 – drama Pirko – osmnáctiletá Martina, která si říká Shakira, po dosažení plnoletosti opustí dětský domov, v němž vyrostla. V české metropoli se však ukáže, že se její kluk potuluje s partou mladých zlodějů, bezdomovců a narkomanů. A za peníze na dávku je schopen čehokoliv. I prodat půvabnou blonďatou Shakiru obchodníkům s bílým masem…

  • ČT art, 22:15 – drama Sestra – film Víta Pancíře vznikl na motivy románu Jáchyma Topola a s hudbou Psích vojáků. Hlavní hrdina Potok pracuje v malém divadle jako výtvarník. Je mu kolem třicítky a jeho život se neubírá v podstatě žádným směrem. Svoje okolí i sám sebe pozoruje s opovržením. Jeho bezcílný život se změní teprve v momentě, kdy potká Černou. Zamilovaná dvojice uniká z města. Nevyhnutelně však znovu naráží na lidské limity. Potok se propadá do dřívější skepse, která vede až k totálnímu rozpadu mileneckého vztahu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).