Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Princezna ze mlejna, Colombiana a Svobodní a single

24. 6. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 1, 20:00 – pohádka Princezna ze mlejna – V jihočeské vísce, uprostřed stříbrných rybníků a tmavých lesů, žije pohledný mládenec, který se jednoho dne vydá do světa s pevným rozhodnutím vysvobodit zakletou princeznu. Na své cestě se dostane do strašidelného mlýna, kde žije se svým otcem, mlynářem, krásná Eliška. Mládenec se jí líbí, namluví mu proto, že v rybníce je zakletá princezna a on ve mlýně zůstává jako pomocník. (Česko, 1994; režie: Zdeněk Troška; hrají: Radek Valenta, Andrea Černá, Yvetta Blanarovičová, Jakub Zindulka, Lucie Bílá)

  • Prima Max, 20:15 – Volání divočiny – Šelma je šelma a patří divočině, i když je od malinka vychovávána jako domácí mazlíček a stane se z ní přítulné, lidi milující stvoření. Ani lvice Elsa, kterou manželé Adamsonovi, žijící a pracující v Keni, nalezli jako bezbranné mládě, nebyla žádnou výjimkou. (Born Free, Velká Británie, USA, 1966; Hrají: Virginia McKenna, Bill Travers, Geoffrey Keen, Peter Lukoye, James Stuart)

BRAND24

  • Nova, 20:20 – válečná romantika Pearl Harbor – Danny a Rafe jsou od dětských let přáteli a oba si zamilovali letadla a létání. Nerozešli se ani v dospělosti, kdy se oba stali piloty americké armády. V Evropě již zuří válka, ale američtí vojáci zatím tráví mírové dny na svých základnách. Přesto se Rafe, který je starší, přihlásí jako dobrovolník do britských RAF a odchází bojovat do Evropy. (USA, 2001)

  • E!, 21:00 – reality seriál Svobodní a single – Exkluzivní podívaná do soukromí osmi populárních amerických celebrit zhrzených láskou. Jsou slavní, jsou bohatí a jsou chronicky single. Osmidílný seriál má odhalit pravdu o jejich rozchodech, rozvodech a pokažených partnerských vztazích. Podaří se jim, díky týmu expertů, identifikovat jejich partnerské problémy, obavy a nejistoty a navždy je vyřešit? 
Svobodní a single.
Autor: E!

Svobodní a single.

  • ČT 2, 21:50 – thriller Colombiana – Mladá dívka, která byla jako dítě svědkem vraždy svých rodičů, vyroste v chladnokrevného zabijáka. Ve dne pracuje pro svého strýce jako nájemný vrah a zbytek volného času věnuje pátrání po gangsterovi zodpovědném za smrt svých rodičů. (Smrtící orchidej, Francie, 2011; režie: Olivier Megaton, scénář: Luc Besson, Robert Mark Kamen

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).