Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Lingerie Bowl, Výměna manželek a Nejistá sezóna

23. 3. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
23. 3. 2012

UVNITŘ TRAILERY Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den v poledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:00 – reality show Výměna manželek – Nová, pátá řada úspěšné reality show. Tentokrát zkoušku vztahu podstoupí rázná Vendula, která bude nucena žít ve skromném bytě s nezaměstnaným manželem Tomášem a dvěma malými dětmi. Michala se naopak bude muset postarat o velký rodinný dům, tři děti a manžela, který si dá rád pivko.
  • Viasat History, 20:00 – dokument Nefertiti a ztracená dynastie – Před více než 3000 lety tento revoluční pár otřásl základy starověkého Egypta, když se rozhodl zcela změnit civilizaci. Dokonalá Nefertiti oplývající legendární krásou a její muž, rozhodný král Achnaton. Společně svrhli starou vládu, založili nové hlavní město a dokonce nahradili původní božstva. Za necelých 20 let obrátili Egypt vzhůru nohama a posléze zmizeli z dějin. Kam se poděli? Americký dokument (2007).
  • Sport 1, 21:00 – přímý přenos Lingerie Bowl – LFL – Takzvaná podvazková liga amerického fotbalu plná krásných hráček dospěla ke svému slavnému finále, které je obdobou SuperBowlu NFL. Věřte, že spoře oděné dámy si na hřišti nic nedarují a v cestě za vítězstvím neznají bratra. Tedy vlastně sestru.
  • ČT 2, 21:00 – film Barvy moci – Když se v roce 1996 objevila na americkém trhu kniha Barvy moci, popisující fiktivní prezidentskou kampaň, vzbudila značnou pozornost. Jednak proto, že nebyla podepsána (teprve později se z anonymního autora vyklubal novinář a tehdy reportér Newsweeku Joe Klein), ale především proto, že s nezvyklou otevřeností popisovala zákulisí volebního boje, včetně soukromí jeho protagonistů. Toto je její filmová podoba.
  • TV Barrandov, 21:25 – komedie Nejistá sezóna – S humorem, satirickou příchutí i s nádechem nostalgie líčí tato hořká komedie peripetie malého divadelního souboru (Divadla starých forem), který má sice úspěch u publika, ale zároveň i stálé potíže s nadřízenými orgány. Zachycuje usídlování divadla na nové „štaci“ v nevyhovujícím sále periferního kulturního domu, průběh zkoušek nové hry i její premiéru, ale také epizody ze zákulisí. Značný prostor mají ukázky z her repertoáru Divadla Járy Cimrmana. Komedie ČR (1987).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).