Hlavní navigace

Televizní tipy na Nový rok: Kuky se vrací, Duše jako kaviár, VALL-I a Cizinec

1. 1. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
1. 1. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte strávit novoroční večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 1, ČT HD, 20:00 – film Kuky se vrací – Televizní premiéra částečně loutkového filmu režiséra Jana Svěráka o neobyčejné cestě plyšového medvídka Kukyho zpět ke chlapci Ondrovi. V lese, kam Kuky zabloudí na svém útěku ze skládky, platí mezi jeho bizarními obyvateli zcela jiná pravidla nežli ve světě lidí a je těžké neupadnout do některé z pastí. Český film (2010).
  • Nova, Nova HD, 20:00 – pohádka S čerty nejsou žerty – Známá česká pohádka o chamtivé maceše Dorotě Máchalové a knížecím správci, kteří chtěli připravit Honzu o střechu nad hlavou. Naštěstí ale včas zasáhlo Peklo. Česká pohádka (1984).
  • Prima family, Joj, 20:00 – animovaný film VALL-I – Země je přehlcena odpadky, lidé posláni do vesmíru a roztomilý robot Vall-I mezitím tu spoušť uklízí. Bydlí v malé maringotce plné pokladů, co našel mezi odpadky, a jediným společníkem je mu mazlíček šváb. Jednoho dne blízko přistane kosmická loď a vyšle malou létající robotku Evu. Vall-I se do ní na první pohled až po uši zamiluje. Americká animovaná komedie (2008).
  • TV Barrandov, 20:00 – komedie Duše jako kaviár – Na pohřbu otce, za účasti jeho nesčetných milenek, se Jana (Tatiana Vilhelmová) a Anna (Karolína Kaiserová) dozvídají o existenci nevlastního bratra Vladimíra (Jan Budař). Nejmladší ze sourozenců Anna, která touží být krásnější a dokonalejší, netrpělivě čeká na svou první lásku. Její sestra Jana je zatím na pokraji nervového zhroucení ve snaze udržet své manželství se záletnickým Janem (Ondřej Vetchý). Česká komedie (2003).
  • HBO, HBO HD, 20:00 – film Cizinec – Johnny Depp hraje ve filmu Cizinec amerického turistu, jehož nevinné laškování s cizinkou ho lapí do sítě intrik, romantiky a nebezpečí. Frank (Johnny Depp) si jede do Evropy vyléčit zlomené srdce a neplánovaně se seznamuje s Elise (Angelina Jolie), výjimečnou ženou, která mu zkříží cestu zcela záměrně. Navzdory kouzelné atmosféře Paříže a Benátek se jejich románek rychle změní v nebezpečnou hru plnou lstí. Společně musejí uniknout Interpolu, italské policii a ruskému zabijákovi. Akční thriller USA (2010).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).