Hlavní navigace

Televizní tipy: Twilight sága - Rozbřesk, Poslední mohykán a Tipsport extraliga

14. 10. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 16:00 – dobrodružné scifi Tajemství ocelového města - Inženýr Zodiak se v přestrojení nechá zaměstnat ve zbrojařských továrnách Ocelového města, aby odhalil skutečné záměry profesora Januse. Zjistí, že tento válečný šílenec nechal sestrojit nebezpečnou střelu, která má naráz zničit ideální město doktora Sarrasina Fortunu… Zdařilý přepis klasického dobrodružného románu.
  • ČT Sport, 18:00 – PSG Zlín – HC Škoda Plzeň - Přímý přenos utkání Tipsport extraligy v ledním hokeji
  • HBO, HBO HD; 20:00 – romantické dobrodružné fantasy drama Twilight sága: Rozbřesk – 1. část - V první části závěrečného dílu strhující upíří romance s názvem Twilight sága: Rozbřesk se Bella Swan (Kristen Stewart) a Edward Cullen (Robert Pattinson) po svatbě vydávají na líbánky do Ria de Janeira, kde se konečně, stranou všeho a všech, mohou naplno oddat své lásce. Jejich štěstí, ale netrvá dlouho. Bella zmítaná prudkou vášní k upírovi Edwardovi, ale zároveň upřímnou náklonností k vlkodlakovi Jacobu Blackovi (Taylor Lautner), brzy zjišťuje, že čeká dítě. Těhotenství s upírem pro ni však znamená fatální hrozbu. Americké romantické dobrodružné fantasy drama (2011)
  • MGM, 20:00 – dobrodružný válečný romantický western Poslední mohykán - Filmaři již mnohokráte zvolili za předlohu svých děl pentalogii spisovatele Jamese Fenimora Coopera o dobrodružstvích bílého lovce, přezdívaného Sokolí Oko, a jeho indiánských přátel v době bojů Francouzů a Angličanů o nová území v Severní Americe. Nejslavnější se stala kniha úvodní Poslední Mohykán. Sokolí Oko spolu s posledními potomky z kmene Mohykánů Čingačgúkem a jeho synem Unkasem pomáhají anglické posádce bránit jednu z pevností. Znepřátelené strany využívají pro své cíle indiánské bojovníky. Huron Magua, který bojuje se svými muži po boku Francouzů, přísahal veliteli dobývané pevnosti pomstu za vyvraždění své rodiny. Americký dobrodružný válečný romantický western (1992)
  • Nova Cinema, 20:00 – mysteriózní krimi thriller Nebezpečný klient - Nováček Brad Renfro hraje jedenáctiletého Marka Swaye, který váhá mezi tím, co ví a co nemůže nikdy říct. Pokud řekne to, co ví o vraždě mafiána, hrozí mu smrt z rukou najatého zabijáka. Avšak ambiciózní federální prokurátor tlačí tak dlouho, dokud mu Mark všechno neprozradí. Tak se z něj stává cíl ve smrtelné hře. A jeho jediným spojencem je odvážná advokátka (Susan Sarandon), která pro něj riskuje svoji kariéru – a neočekávaně také svůj život. Americký mysteriózní krimi thriller (1994)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).