Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Samotář, Fotograf nebo Souboj Titánů

28. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 2, 20:00 – krimi Samotář – komisař Stan se společně se svým přítelem inspektorem Simonem rozhodnou jednou provždy skoncovat s policejní kariérou. Chtějí koupit hotel a usadit se na pobřeží slunných Antil. Jako obvykle jdou zakončit pracovní den do své oblíbené vinárny. A tam během jediného okamžiku, kdy je inspektor Simon náhle brutálně zastřelen bezohledným zabijákem, jejich sen o společné budoucnosti končí.

  • Nova Cinema, 20:00 – fantasy Souboj Titánů – křehká Andromeda má být obětována, ale zamilovaný Perseus dokáže porazit neporazitelné, dokonce Krakena a Medúzu…

  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Také andělé jedí fazole – Charle je hvězdou ringu a jeho přítel Sony pracuje na vrátnici a oba se nečekaně ocitli na dráze zločinu. Ale protože jsou dobráci od kosti, řídí se spíše heslem „bohatým ber a chudým dávej“….

Tipy C

  • Prima, 22:10 – sci-fi Útěk z Planety opic – v Kalifornii havaruje vesmírná loď řízená trojicí šimpanzů, kteří uprchli z Planety opic. Po letu časoprostorem se dostali do minulosti – na Zemi ještě ovládanou lidmi.

  • ČT 1, 22:20 – komedie Fotograf – příběh některých osudových křižovatek turbulentního života hlavního hrdiny, který je obdařen nejedním výjimečným talentem, živelností a vášní. Všechny tyto vlastnosti mu přinesly slávu i odmítání, lásku i zradu, zástupy obdivovatelů i osamocení. Středem Janova života vždy byly ženy. Ať ty, které pózovaly před objektivem jeho fotoaparátu, nezřídka postavy až pitoreskní, či ty, jež ho obklopovaly v soukromí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).