Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Postradatelní, Horší než smrt nebo Zhouba Aztéků

7. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • ČT Art, 20:20 – záznam koncertu Pink: Live at Wembley – fantastická show poprockové americké písničkářky bez přelivu a s názory.

  • TV Barrandov, 21:25 – thriller Američan – nájemný vrah George je neustále v pohybu a pořád sám. Když se zamiluje do krásné dívky, uvědomí si, že svět zločinu nikdo nemůže opustit živý…

  • Prima Cool, 22:05 – horror Tyranosaurus Rex: Zhouba Aztéků – při první výpravě do Mexika pronásleduje dobyvatele Cortése a jeho muže obrovský tyranosaurus, který ohrožuje domorodou populaci Aztéků. Dokážou Španělé jeho řádění zastavit dříve, než bude prolita i jejich krev?

BRAND24

  • Nova Cinema, 22:30 – komedie Horší než smrt – když umírá šéf rodinného klanu, očekává se důstojné rozloučení. Tenhle pohřeb se ale spíše podobá rodinnému cirkusu. Záměna těl, vydírání, nestoudné projevy a mrtvoly, které nechtějí zůstat v rakvi, jsou pouhý začátek. Teprve když z hrobů začnou vylézat staré kostry, rozpoutá se to pravé peklo…

  • Nova, 22:35 – akční Postradatelní 2 – Stará známá banda Postradatelných se dá opět dohromady poté, co jim tajný agent CIA zadá zdánlivě jednoduchou zakázku. Rutinní mise se ale zkomplikuje, a když je jeden z jejich týmu brutálně zavražděn, muži se vydávají na krutou a krvavou cestu pomsty…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).