Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Kopretiny pro zámeckou paní, A-Team a Maratonec

6. 3. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit nedělní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

Nova, 13:30 – komedie Kopretiny pro zámeckou paní – Prázdninová komedie o holkách krásně praštěných. Patnáctiletá Kateřina žije se svými rodiči – kastelány – na hradě Krabonoši. Její znuděný život je narušen příchodem studenta, který by měl na hradě dělat průvodce. Katka se do něj zamiluje a marně se snaží upoutat jeho pozornost, a to opravdu všemi způsoby, včetně fingované krádeže. (Československo, 1981)

Prima Cool, 20:00 – akční film A-Team: Poslední mise – Tihle čtyři chlapíci bývali vysoce kvalifikovanými a respektovanými členy elitní armádní jednotky. Byli obdivováni pro svůj mimořádný talent a schopnost zvládnout i ty nejtěžší mise, aniž by se u toho byť jen trochu zapotili. To platilo ovšem pouze do té doby, než byli nasazeni do akce, která byla připravena pouze k tomu, aby je dostala za mříže. (A-Team, USA, 2010)

Prima Love, 20:15 – romantická komedie Přestupný rok – V Irsku mají pěknou tradici. Na přestupný rok může právě 29. února požádat o ruku holka kluka. V romantické komedii zjistíte, co všechno je moderní mladá žena ochotná podstoupit, aby si tenhle obyčej mohla vyzkoušet na vlastní kůži. (Leap Year, USA, Irsko, 2010)

ČT 2, 22:00 – thriller Maratonec – Dustin Hoffman v roli studenta, který se nevědomky připlete do smrtící hry, kterou rozehrál nepolapitelný válečný zločinec, který jde tvrdě za svým cílem, za zásilkou drahocenných diamantů. (Marathon Man, USA, 1976)

BRAND24

Nova, 22:05 – akční sci-fi Ostrov – Píše se rok 2019 a Lincoln 6-Echo patří ke šťastlivcům, kteří přežili kontaminaci Země a nyní žijí v tzv. Institutu pod neustálým dohledem. Spřátelí se s půvabnou dívkou Jordan 2-Delta, která je vylosována, aby se přesunula na Ostrov. Údajně je to jediné místo na zeměkouli, které není zamořeno. Jenže Lincolna na rozdíl od ostatních pronásledují neodbytné otázky… (The Island, USA, 2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).