Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: fotbal Portugalsko - Nizozemsko a Poslední samuraj

17. 6. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – film Poslední samuraj - Americký kapitán Woodrow Algren je veteránem mnoha bitev v boji o nezávislost. Byl proto najat Japonci aby je vycvičil na boj se samuraji. Jenže osud občas umí být škodolibý. Kapitán Algren je samuraji unesen a zcela propadne obdivu k jejich způsobu života, tradicím a morálnímu kodexu. Na kterou stranu se Algren připojí, až skutečně dojde k boji? Akční válečné drama (USA, 2003)
  • Prima Cool, 20:00 – film Sám doma 2: Ztracen v New Yorku - Malého Kevina tentokrát nezapomenou doma, ale ztratí se na letišti. Zatímco jeho rodina letí na vysněnou dovolenou do Miami, malý chlapec omylem odlétá do New Yorku. Zpočátku je vylekaný, ale když má u sebe všechny otcovy peníze, ubytuje se v nejdražším hotelu a začne si užívat vánoční pohodu. Ještě netuší, jaké nepříjemné setkání ho čeká. Rodinná dobrodružná komedie (USA, 1992)
  • ČT 4, 20:20 – Portugalsko – Nizozemsko - Přímý přneos vybraného utkání základní skupiny ME ve fotbalu 2012
  • ČT 2, 21:50 -film Zaříkávač koní - Život čtrnáctileté Grace tragicky poznamenala dopravní nehoda, při které byl vážně zraněn také její milovaný kůň Pilgrim. Osud dívky a zvířete jakoby byly nerozborně spojeny a pokud chce zoufalá matka Annie (Kristin Scott Thomas) vrátit štěstí své dceři, musí nejprve najít způsob, jak uzdravit koně. To prý dokáže jen muž s výjimečným darem tišit bolest zjitřených ran na těle i na duši, zkušený zaříkávač koní Tom Booker (Robert Redford). Annie se proto s Grace a Pilgrimem vypraví do vzdálené Montany na Tomovu farmu a požádá ho pomoc. Romantické drama (USA, 1998)
  • Prima family, 22:20 – film Barbar Conan - Conanův příběh seodehrává v mýtické době, plné nadpřirozených sil a nebezpečí. Když je Conan ještě malý chlapec, je vesnice, ve které žije, přepadena válečníky vedenými Thulsou Soudcem a všichni mimo dětí jsou povražděni. Děti jsou odvedeny a připoutány k obrovskému žentouru. Po patnácti letech utrpení zůstal naživu jen Conan a jeho srdce je plné nenávisti. Jednoho dne je prodán na gladiátorské zápasy a díky své stoupající hvězdě je vzděláván a do umění boje zasvěcován nejlepšími zápasníky a válečníky své doby. Po nějaké době je z otroctví propuštěn a na své pouti pustinou nalezne starobylý meč barbarského krále. Ze spárů čarodějnice osvobodí zloděje a lučištníka Subotaie a společně se vydávají na cestu za slávou a pomstou. Akční dobrodružné fantasy (USA, 1982)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).