Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: fotbal Nizozemí – Mexiko, Pějme píseň dohola a Vrať se do hrobu

29. 6. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:00 – fotbalový zápas Nizozemí – Mexiko – Přímý přenos osmifinálového utkání na Mistrovství světa ve fotbalu 2014 v Brazílii
  • CS Film, 20:00 – český film Pějme píseň dohola – Tato komedie vynalézavě líčí dospívání jednoho ostýchavého, ale přitom zvídavého mládence na někdejších pionýrských táborech. Český film (1990).
  • Prima Cool, 20:00 – český film Vrať se do hrobu – Otec dvou dětí se v rámci výzkumu vrátil do školních lavic. Ve své nové roli dokonce prožije studentskou lásku. Český film (1989).
  • Nova Cinema, 20:00 – western Tenkrát na Západě – Opuštěná železniční stanice, kde tři muži trpělivě čekají na příjezd vlaku s mužem jménem Harmonika. Tento vyprahlý kus pustiny by se mohl díky železnici brzy zlatým dolem, a proto byl také zabit farmář McBain. McBainova novomanželka, která má brzy přijet, se tak ocitá ve velkém nebezpečí… Italsko-americký western (1968).
  • Prima, 21:25 – česká komedie Svatá čtveřice – Čtveřice přátel, kteří se mají doopravdy rádi, se rozhodne, že si manželskou nudu poněkud zpestří sexem ve čtyřech. Ze začátku to všem vyhovuje, dokonce i jejich děti se s tím vyrovnaly, ale časem se začnou vztahy komplikovat. Český film režiséra Jana Hřebejka (2012).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).