Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: finále SuperStar, Sedm statečných a Déja Vu

2. 6. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – drama Stín kapradiny - Film vypráví o dvou mladých pytlácích, které hajný přistihl přímo u jejich úlovku – jeden z mladíků jej bez rozmýšlení zastřelí. Poté sledujeme jejich marné skrývání se v lese a probouzející se svědomí, které i v primitivních myslích vykřesá strach z dopadení a trestu. Československé drama (1984)
  • Nova, 20:20 – finále pěvecké show SuperStar - Rozhodující přímý přenos z největšího pěveckého duelu, ze kterého vzejde nová Superstar. Poslední šance rozhodnout, kdo se stane novým hudebním idolem, vydá vlastní CD a získá sto tisíc eur. V roli porodců Paľo Habera, Ondřej Soukup a Ewa Farna. Uvádějí Zorka Kepková a Roman Juraško. Česko-slovenská pěvecká show (2013)
  • Dajto, 22:00 - western Sedm statečných – Jeden z nejslavnějších amerických westernů o skupině pistolníků, ktreří brání malou vesnici před nájezdy banditů.Vesnice Ixcatlan trpí nájezdy banditů vedených nelítostným Calverou, který vesničany každý rok připraví o většinu sklizně a zásob. Proto se vesničané rozhodnou nakoupit v nejbližším městečku zbraně a bránit se. Americký western (1960)
  • Nova Cinema, 22:05 – akční krimi thriller Utržený ze řetězu - Dannz žije od mládí v kleci jako pes, nemá základní vzdělání a jediné, co umí, je zabíjet. Naučil ho to zločinec Bart, který ho využívá na ilegální zápasy. Náhoda týranému muži postaví do cesty ladiče pian Sama a on konečně pozná lidský cit. Francouzsko-americký a britský akční krimi thriller (2005)
  • Prima family, 22:55 – akční thriller Déja Vu - S pomocí nejnovějších tajných technologií se pokouší zpětně zabránit záhadnému výbuchu bomby na lodi, ke kterému došlo před čtyřmi dny. Začíná závod s časem o životy stovek nevinných lidí. Akční thriller (2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).