Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Borsalino, Bolero nebo první Rocky

6. 11. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT2, 20:00 – gangsterka Borsalino - slavný film režiséra Jacquese Deraye byl natočen podle knihy Eugena Saccomana Bandité v Marseille, která vypráví příběh skutečných gangsterů Paula Carbona a Francoise Spirita v období třicátých let. Ve filmu je představují Alain Delon a Jean-Paul Belmondo. Roch Siffredi vychází z vězení a zjišťuje, že se jeho dívka Lola spustila s jakýmsi Francoisem Capellou. Oba chtějí Lolu a oba chtějí ovládnout marseillské podsvětí…

  • Prima Cool, 20:00 – drama Rocky – neznámý mladík Rocky Balboa dosud boxoval jen v malém klubu pro zábavu. Teď se však chopil své životní šance a nastoupil do ringu proti mistrovi světa v těžké váze…

  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Banánový Joe – Joe je obrovský chlap, ale je to mírumilovný dobrák. Žije v malé vesnici hluboko v džungli a na svojí loďce převáží banány do nejbližšího města, kde je mění za zásoby pro svou vesnici. Jednoho dne ale narazí na šéfa místní mafie, který chce převzít všechen obchod s banány. Joe se nemůže bránit, protože nemá vlastní doklady ani obchodní licenci. A tak se rozhodne, že všechny dokumenty sežene. Ale nebyl by to Bud Spencer, kdyby u toho nepadlo pěkných pár facek!

BRAND24

  • ČT1, 22:15 – krimi Bolero – kriminální příběh z nedávné minulosti vypráví o skupině mladíků z prostředí takzvané zlaté mládeže, která se bavila tím, že se zmocňovala dívek, aby je přiměla ke skupinovému sexu. Jednoho dne unesli z vysokoškolského klubu studentku, kterou znásilnili. Na rozdíl od jiných obětí ale tentokrát studentka nechtěla o svém ponížení mlčet. Poté, co dívka pohrozila udáním, rozhodli se ji mladíci umlčet.

  • Nova, 23:20 – akční Test – čerstvý absolvent prestižní vysoké školy James Clayton se dá naverbovat do CIA protřelým agentem Walterem Burkem. Ten pod záminkou testu prověřujícího schopnosti nováčků rozehrává vlastní nečistou hru. Burke chce, aby James našel nepřátelského agenta a vyzkoušel loajalitu kolegyně z výcviku Layly, kterou ale James miluje. Situace se nakonec zvrtne úplně jinak a potvrdí se, že věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).