Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Boj Čechů a Slováků o medaile na MS v hokeji a muzikál Kabaret

20. 5. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 4, ČT 4 HD; 14:30 – hokejový přenos Česko – Finsko - Přímý přenos utkání o 3. místo na MS v hokeji 2012 mezi týmy Česka a Finska
  • ČT 4, ČT 4 HD; 18:30 – hokejový přenos Rusko – Slovensko - Přímý přenos finálového utkání MS v hokeji 2012 mezi týmy Ruska a Slovenska
  • Cinemax, 20:00 – film 36 pohledů z vrcholu Saint-Loup - Shodou okolností se zkříží cesty Kate, která vede malý cirkus a Itala Vittoria, který je fascinován cirkusem i samotnou Kate. Vittorio se rozhodne sledovat cirkus na jeho letním turné a stává se stále více jeho součástí. Dramatická komedie (Francie, Itálie; 2009)
  • ČT 2, 21:45 – muzikál Kabaret - Jedno z nejlepších děl americké muzikálové tradice převedl do filmové podoby legendární choreograf a režisér Bob Fosse. Příběh o milostných vzplanutích několika hrdinů se odehrává v Berlíně třicátých let, tedy na pozadí nastupujícího fašismu. Britský student Brian si zde najde podnájem a vydělává si vyučováním angličtiny. Zamiluje se do lehkomyslné americké kabaretní zpěvačky Sally. Do jejich vztahu však vstoupí aristokratický boháč Maximilian, který svede oba dva. Hudební romantické drama (USA, 1972)
  • ČT 1, 22:00 – televizní film Společnice - Velmi jemnými vyprávěcími prostředky odvíjí před diváky příběh staré Hany, která celý svůj život věnovala zahradám. Projektovala je, osazovala, zabývala se jimi, žila jimi. Teď je už stará, nemocná, špatně se pohybuje a má pocit, že její život se scvrkl a uzavírá se. Hana není však ukňouraná chudinka, je to realistická žena se smyslem pro jistý druh ironizujícího humoru, která ještě dokáže prohnat i svého velmi dospělého syna. Vidí celkem jasně, že už ji v životě nic nepotká. Opak je pravda. Do Hanina života vstoupí mladá dívka v sešmajdaných teniskách. Drama (Česko, 2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).