Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Ženy slavných sportovců, Frances a 8MM

16. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: E!
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • E!, 20:00 – show Ženy slavných sportovců - seznamte se s nejatraktivnějšími manželkami a přítelkyněmi slavných sportovců. Jejich životy jsou možná úžasné, plné výhod a splněných snů, ale jejich role si nese i určitá pravidla. Například vypadat pořád skvěle, podporovat svého manžela a zároveň si ho neustále hlídat. Jsou umělkyněmi v manévrování a manipulování. Nahlédněte do zákulisí životů těchto žen a jejich každodenních radostí a dramat.

  • Prima Max, 21:15 – komedia Výbuch bude v pět – filmová komedie pro děti a o dětech, tentokrát o těch, kterým bouchací kuličky nestačí. Největší vášní žáka páté třídy Ludvíka Čtrnáctého je fyzika. Všechen svůj volný čas proto věnuje různým fyzikálním pokusům, které však v drtivé většině končí katastrofou.

  • ČT Art, 20:20 – drama Frances - filmové drama natočené podle životních osudů americké herečky Frances Farmerové, která patřila k nejrozporuplnějším zjevům Hollywoodu 30. a 40. let.

BRAND24

  • Prima Cool, 22:00 – akční Lví srdce – Lyon uprchne ze základny legionářů, aby se mohl postarat o rodinu umírajícího bratra. Chce ji rychle finančně zabezpečit. Není jiné řešení, musí riskovat v ilegálních zápasech.

  • Nova, 22:05 – thriller 8MM – soukromý detektiv Tom Welles pátrá po tajemství děsivé pornonahrávky. Stopy ho zavedou až do místního podsvětí a situace se nečekaně vyhrotí…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).