Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Tipsport extraliga, Modelky s.r.o. a Resident Evil: Afterlife

2. 4. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:00 – HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec – Přímý přenos semifinálového utkání Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy v ledním hokeji komentují Robert Záruba a David Pospíšil. Buly hokej živě uvádějí Jiří Hölzel a Martin Hosták

  • CS Film, 20:00 – komedie Modelky s.r.o. - Dvě někdejší kamarádky, ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Česká komedie (2014)
  • Nova Cinema, 21:45 – komedie Czech Made Man – Jakub Vrána, dnes už velmi bohatý muž, vypráví svou cestu životem za bohatstvím. Od otloukánka z chudé rodiny alkoholika ke králi internetových domén. Už jako kluk pochopil, že spolehnout se musí jedině sám na sebe. Česká komedie (2011)

BRAND24

  • Nova, 22:10 – akční krimi Nico – Policista a válečný veterán Nico Toscani je na stopě obchodu s drogami. Dostane však nečekaný příkaz, aby se do případu nepletl. Americko-hongkongské akční krimi (1988)

  • Dajto, 22:25 – akční thriller Resident Evil: Afterlife – Ve světě, který je zamořen virovou infekcí, která mění své oběti na Nemrtvé, pokračuje Alice (Milla Jovovich) na své cestě, aby našla ty, kteří přežili, a dovedla je do bezpečí. Její smrtelná bitva s Umbrella Corporation dosahuje nových vrcholů, ale Alice získá nečekanou pomoc od starého přítele. Nové vodítko, které slibuje bezpečné nebe od Nemrtvých, je zavede do Los Angeles, ale když přijíždějí, město je zamořeno tisíci Nemrtvých – a Alice a její společníci se dostanou do smrtící pasti. Americko-německý akční thriller (2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).